Good news ο Τσιτσιπάς γίνεται viral... σώζοντας ένα ball girl από ένα έντομο (βίντεο)

Ο Έλληνας τενίστας έκανε ειδική μνεία στη συμπαράσταση που είχε από τους Έλληνες φιλάθλους στην εξέδρα, η οποία τον βοήθησε να επιστρέψει από το εις βάρος του 2-1 στα σετ και να φτάσει στη μεγάλη ανατροπή.

Η πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά στο Australian Open συνεχίζεται. Ο Ελληνας πρωταθλητής έκαμψε πολύ δύσκολα την αντίσταση του Τέιλορ Φριτζ και αύριο τα ξημερώματα θα παλέψει με τον Γιανίκ Σίνερ. 

Οπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 6:00 το πρωί της Τεταρτης και στόχος του Ελληνα πρωταθλητή είναι να ξεπεράσει το εμπόδιο του Νο11 της Παγκόσμιας κατάταξης και να προκριθεί στα ημιτελικά του θεσμού.

Ο Τσιτσιπάς μαζι με την αξιόλογη πορεία του βλέπει και τον τραπεζικό του λογαριασμό να... μεγαλώνει. Μέχρι στιγμής έχει πάρει από το τουρνουά 538.500 δολάρια.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έγονε χθες viral όχι λόγω της σπουδαίας ανατροπής κόντρα στον Αμερικανό τενίστα, αλλά για την σωτήρια επέμβασή του βοηθώντας ένα ball girl που «πάγωσε» μπροστά από ένα μεγάλο έντομο, στις αρχές του πέμπτου σετ.

Μάλιστα ο Τσιτσιπάς όχι μόνο επέλεξε να σώσει το φοβισμένο κορίτσι από το έντομο και να αφήσει για λίγο τον αγώνα του, αλλά φρόντισε και να μην το σκοτώσει βάζοντας το πάνω στη ρακέτα του και απομακρύνοντας το από το γήπεδο, με την επίσημη σελίδα του ATP Tour στο Twitter να τον αποθεώνει.
 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ