Γοητευτικός, διεφθαρμένος και άπιστος! Η κόρη της βασίλισσας Σοφίας χώρισε τον σύζυγό της μετά την αποκάλυψη για παράνομη σχέση (φωτό & βίντεο)

«Συμβαίνουν αυτά» ήταν η απάντηση του πρώην Δούκα

Τέλος σε μια ιστορία αγάπης που κράτησε - με τα πάνω και τα κάτω της - σχεδόν 25 χρόνια, έδωσαν η Infanta Cristina και ο Iñaki Urdangarin.

«Με κοινή συμφωνία, αποφασίσαμε να διακόψουμε τη συζυγική μας σχέση» ανέφερε η κόρη της Σοφίας, πρώην βασίλισσας της Ισπανίας (στον θρόνο έχει ανέβει ο γιος της βασιλιάς Φελίπε) και ο σύζυγός της σε δελτίο τύπου που δόθηκε στη δημοσιότητα στις 24 Ιανουαρίου 2022.

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το ζευγάρι πρόσθεσε στην ανακοίνωσή του ότι παραμένει αφοσιωμένο στα παιδιά του ενώ ζήτησε τον μέγιστο «σεβασμό όλων των γύρω μας».

Η μικρότερη κόρη του Juan Carlos I, μετά τον εξευτελισμό των τελευταίων ημερών, υπογράφει το δελτίο τύπου με το πατρικό της όνομα, Cristina de Borbón, όπως αναφέρει το Point de Vue.

Βλέπετε ο γοητευτικός Iñaki Urdangarin «βγήκε» άπιστος αφού την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022, το περιοδικό Lecturas δημοσίευσε φωτογραφίες του, στις οποίες είναι χέρι-χέρι με μια άλλη γυναίκα!

 

 

 

 

Ερωτηθείς από τον Τύπο για τον χώρο εργασίας του στη Βιτόρια, στη Χώρα των Βάσκων, (η Infanta Christina ζει στην Γενεύη) την επόμενη μέρα, ο πρώην δούκας της Πάλμα απλά απάντησε ότι «συμβαίνουν αυτά» και πώς «θα το διαχειριστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

 

 

 

 

Το ζευγάρι γνωρίστηκε τον Ιούλιο του 1996, κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων της Ατλάντα. Ο  Iñaki  ήταν μέλος της ισπανικής εθνικής ομάδας χάντμπολ.  Ο γάμος τους έγινε ένα χρόνο αργότερα, στις 4 Οκτωβρίου 1997, στον καθεδρικό ναό Sainte-Eulalia στη Βαρκελώνη.

Τα τέσσερα παιδιά τους, ο Juan Valentín, 22, ο Pablo Nicolás, 21, ο Miguel, 19, και η Irene, 16, ζουν τώρα μεταξύ Ισπανίας, Ηνωμένου Βασιλείου και Ελβετίας. Η Irene είναι η μόνη που ζει ακόμα στην Ελβετία με τη μητέρα της, αφού φοιτά στο Διεθνές Σχολείο της Γενεύης.

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το ζεύγος Urdangarin  βρέθηκε στο στόχαστρο της δικαιοσύνης για υπεξαίρεση δημοσίων πόρων στην υπόθεση Nóos, το 2010 και έγινε το σύμβολο των δόλιων ενεργειών της ελίτ για την ισπανική κοινή γνώμη.

Η Christina που απομακρύνθηκε από τη βασιλική οικογένεια δεν είναι πλέον μέρος των μελών που συμμετέχουν στις επίσημες δραστηριότητες της αυλής. Επίσης ο βασιλιάς Felipe αφαίρεσε τους τίτλους του Δούκα και της Δούκισσας της Πάλμα από την Cristina και τον Iñaki.

 

 

Τον Ιούνιο του 2018, μετά από μακρά δίκη, ο Iñaki Urdangarin κρίθηκε ένοχος για διαφθορά και καταδικάστηκε από το Ανώτατο Δικαστήριο σε φυλάκιση πέντε ετών και 10 μηνών. Ωστόσο ο κουνιάδος του βασιλιά της Ισπανίας επωφελήθηκε από μια προσαρμογή ποινής: έχει άδεια να εργάζεται και δεν απαιτείται πλέον να πηγαίνει στο κέντρο κράτησης τη νύχτα. Είναι ακόμη αντικείμενο εβδομαδιαίας δικαστικής επανεξέτασης.

Πριν από λίγες εβδομάδες, το ζευγάρι και τα παιδιά του απολάμβαναν τις διακοπές τους για σκι, όπου όλοι εμφανίζονταν χαμογελαστοί και χαλαροί. Οι τελευταίες αναμνήσεις μιας ενωμένης οικογένειας...

Ποια είναι η γυναίκα που εθεάθη μαζί με τον Iñaki Urdangarin

Inhoa ​​Armentia φέρεται να είναι σύμφωνα με το hola.com το όνομα της γυναίκας που περπατούσε χέρι-χέρι με τον σύζυγο της κόρης της βασίλισσας Σοφίας, σε παραλία στο Bidart.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα η Armentia εργάζεται στο ίδιο δικηγορικό γραφείο (Imaz & Asociados) στη Βιτόρια, με τον Iñaki, ενώ στις 20 Ιανουρίου τους είδαν να φτάνουν στον χώρο εργασίας τους με μόλις λίγα λεπτά διαφορά! Ο Urdangarin έφτασε στις 8:14 π.μ., και  η Armentia, στις 8:18.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Poprosa (@poprosa_com)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IberoShow (@iberoshow)

 

Η Armentia σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Ινστιτούτο Ciudad Jardín, ένα κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης, στην Άλαβα  και έχει παρακολουθήσει αρκετά μαθήματα κατάρτισης σχετικά με την ειδικότητά της.

Το 2019 εντάχθηκε στη δικηγορική εταιρεία Imaz & Asociados και τα καθήκοντά της, όπως περιγράφονται, είναι «εξυπηρέτηση πελατών, διαχείριση και παρουσίαση φορολογικών μοντέλων, τιμολόγηση, λογιστική και σχέση με τις διάφορες διοικήσεις». Προηγουμένως, η Armentia, με βασική γνώση Euskera και πλήρη επαγγελματική γνώση της αγγλικής γλώσσας, εργαζόταν ως διοικητικός βοηθός σε διάφορες εταιρείες στη Βιτόρια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ