5ο διαζύγιο για την Pamela Anderson: Ένα χρόνο κράτησε ο γάμος της με τον οικοδόμο - bodyguard Dan Hayhurst (βίντεο)

«Αυτός ο άνδρας δεν της πρόσφερε καμία ασφάλεια»

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν η Pamela Andreson και ο Dan Hayhurst, μετά από ένα χρόνο γάμου (13 μήνες για την ακρίβεια).

Εκπρόσωπος της ηθοποιού του Baywatch είπε στο People ότι η 54χρονη χώρισε με τον άντρα της, ο οποίος ήταν σωματοφύλακάς της.

«Εξελίχθηκε σε πολύ κακό άνθρωπο. Δεν τη στήριζε σε τίποτα, ήταν εντελώς αγενής. Όταν γνωρίζεις κάποιον και ζεις δύο χρόνια μαζί του, τον μαθαίνεις καλύτερα - και μάλιστα και την κακή του πλευρά» δήλωσε πήγή από το περιβάλλον της στο Page Six.

 

 

 

 

«Ανακάλυψαν ότι τελικά δεν είχαν τίποτα κοινό. Και αυτός ο άνδρας δεν της πρόσφερε καμία ασφάλεια, με τον τρόπο που της φερόταν. Τσακώνονταν συχνά και τις περισσότερες φορές, εκείνος προκαλούσε τους καυγάδες, ακόμα κι αν ισχυριζόταν πως θέλει να κάνει τον γάμο τους να λειτουργήσει. Αλλά τελικά, ήταν καλός μόνος σε ένα πράγμα. Να φτιάχνει τα ηλεκτρολογικά, όπως κι έκανε όταν γνωρίστηκαν» πρόσθεσε.

 

Υπνεθυμίζεται ότι το ζευγάρι είχε παντρευτεί την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2020 , ενώ η σχέση τους φέρεται να ξεκίνησε περίπου επτά μήνες μετά τον χωρισμό της από τον πρώην της Jon Peters.

Αυτός ήταν ο πέμπτος γάμος της εκρηκτικής ξανθιάς που έχει υπάρεξει ακόμα παντρεμένη με τους   Τόμι Λι και Κιντ Ροκ, Τζον Πίτερς αλλά και με τον Ρικ Σάλομον. 

Η ηθοποιός του Baywatch ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Dan Hayhurst, πρώην οικοδόμο σε μια σεμνή τελετή στην οποία παρευρέθηκαν ελάχιστα άτομα στο Βανκούβερ του Καναδά την παραμονή των Χριστουγέννων.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ??? (@chimagazineit)

 

Μιλώντας στην DailyMail η ηθοποιός είχε αναφέρει: «Είμαι ακριβώς εκεί που πρέπει να είμαι - στην αγκαλιά ενός άνδρα που πραγματικά με αγαπά».

Οι γάμοι και οι σχέσεις της 

Οι σχέσεις της έχουν γίνει πρωτοσέλιδα σε κουτσομπολίστικα περιοδικά για χρόνια. Παντρεύτηκε τον Τόμι Λη, τον ντραμίστα των Μότλεϋ Κρου, στις 19 Φεβρουαρίου του 1995, έπειτα από γνωριμία 96 ωρών και το ζευγάρι απέκτησε τελικά δύο γιους, τον Μπράντον Τομας Λη και τον Ντύλαν Τζάγκερ Λη. 

 

 

Τον Μάρτιο του 2002, Η Άντερσον δήλωσε δημόσια ότι είχε κολλήσει ηπατίτιδα C από τον Λη και άρχισε να γράφει μια καθημερινή στήλη στο περιοδικό Jane. Τον Οκτώβριο του 2003, Η Άντερσον είπε αστειευόμενη στη ραδιοφωνική εκπομπή του Χάουαρντ Στερν ότι δεν περιμένει να ζήσει πάνω από 10 με 15 χρόνια, αλλά αυτό παρερμηνεύθηκε και το πήραν στα σοβαρά πολλές ιστοσελίδες και φυλλάδες. Παρόλα’ αυτά παραδέχθηκε σε εφημερίδες ότι έκανε ακόμη σεξ με τον Τόμι Λη από τότε που χώρισαν.

Μετά το διαζύγιο της, αρραβωνιάστηκε το μοντέλο Μάρκους Σέκενμπεργκ με τον οποίο χώρισε το 2001. Το 2003 αρραβωνιάστηκε τον Κιντ Ροκ, τον οποίο και παντρεύτηκε στις 18 Ιουλίου του 2006. Η τελετή έγινε σε ένα γιοτ κοντά στο Σαιν Τροπέ στη Γαλλία. Πούλησε το σπίτι της στο Μαλιμπού της Καλιφόρνιας και μετακόμισε σε μια πιο απόμερη τοποθεσία.

Στις 10 Νοεμβρίου του 2006, ανακοινώθηκε ότι η Άντερσον απέβαλλε, ενώ ήταν στο Βανκούβερ στα γυρίσματα της νέας της ταινίας Blonde and Blonder. Δεκαεφτά μέρες αργότερα, στις 27 Νοεμβρίου του 2006, υπέβαλε αίτηση διαζυγίου, επικαλούμενη ανυπέρβλητες διαφορές. Κάποια δημοσιεύματα πρότειναν σαν λόγο διαζυγίου, το ξέσπασμα του Κιντ Ροκ για το ότι η Άντερσον είχε μια έκτακτη συμμετοχή στην ταινία Borat.

Τον Σεπτέμβριο του 2007 η Άντερσον είπε στην εκπομπή της Έλεν Ντετζενέρις ότι ήταν αρραβωνιασμένη. Στις 6 Οκτωβρίου του 2007 παντρεύτηκε στο Λας Βέγκας με μια μικρή τελετή τον πρώην αγαπημένο της Πάρις Χίλτον, Ρικ Σάλομον.  Παρόλα’ αυτά, η Άντερσον απαίτησε μέσω δικαστηρίων ο γάμος να ακυρωθεί επικαλούμενη απιστία.

Τον Ιανουάριο του 2020 η Πάμελα Άντερσον,παντρεύτηκε κρυφά τον κινηματογραφικό παραγωγό Τζον Πίτερς. Ο 74χρονος παραγωγός κινηματογράφου Τζον Πίτερς, είχε χωρίσει με την αρραβωνιαστικιά του, προκειμένου να παντρευτεί την Πάμελα , αλλά φαίνεται πως στον διάρκειας 12 ημερών γάμο τους, τα πράγματα δεν ήταν και τόσο ρόδινα, με τον κινηματογραφιστή να λέει πως ήταν ένας γεροηλίθιος κατηγορώντας την διάσημη ηθοποιό και μοντέλο του Playboy πως τον κορόιδεψε και πως αποπλήρωσε τα χρέη της ύψους 200.000 δολαρίων. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ