Η Kendall Jenner στα χιόνια σαν γυμνό κουνελάκι με γούνινες μπότες - έλα που το έκανε για να ενισχύσει το ανοσοποιητικό της (φωτό)

«Ο Wim Hof προτείνει παγωμένο μπάνιο» 

Θαρραλέα η Kendal Jenner που φόρεσε το μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι και τις γούνινες μπότες και βγήκε στο.... χιόνι, σαν γυμνό κουνελάκι!

«Ο Wim Hof προτείνει παγωμένο μπάνιο» έγραψε στο post που μοιράστηκε με τους 215 εκατομμμύρια followers της στο Instagram το διάσημο μοντέλο, που είχε πάει για σκι στο Άσπεν. Η ανάρτηση έχει συγκεντρώσει ήδη πάνω από 11 εκατομμύρια likes!

Η αδελφή των Kardashian, στις φωτογραφίες, ποζάρει φορώντας το μαγιό της και μαύρα γυαλιά ηλίου, ενώ σύμφωνα με το elle.com οι μπότες της ήταν από το brand Miu Miu.

Ποιος είναι ο Wim Hof για τον οποίο έγαρψε στο post της η Kendall Jenner

Σύμφωνα με την Wikipedia ο Wim Hof ​​(γεννημένος στις 20 Απριλίου 1959), επίσης γνωστός ως The Iceman, είναι ένας Ολλανδός ομιλητής και ακραίος αθλητής που διακρίνεται για την ικανότητά του να αντέχει τις χαμηλές θερμοκρασίες.

Έχει θέσει Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες για κολύμβηση κάτω από πάγο και παρατεταμένη επαφή ολόκληρου του σώματος με πάγο, ενώ προηγουμένως κατείχε το ρεκόρ για ξυπόλητο ημιμαραθώνιο σε πάγο και χιόνι.

Αποδίδει αυτά τα κατορθώματα στη μέθοδο του Wim Hof ​​(WHM), έναν συνδυασμό συχνής έκθεσης στο κρύο, τεχνικών αναπνοής, γιόγκα και διαλογισμού. Ο Hof έχει αποτελέσει αντικείμενο πολλών ιατρικών αξιολογήσεων και ενός βιβλίου του ερευνητή δημοσιογράφου Scott Carney.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ