Θλίψη στη Γαλλία με το θάνατο του 37χρονου ηθοποιού Gaspard Ulliel - Ενσάρκωσε τον Yves Saint Laurent, ήταν το πρόσωπό της Chanel (φωτό - βίντεο)

Θλίψη στον κόσμο του κινηματογράφου σκόρπισε ο χαμός του...

Ο βραβευμένος με Σεζάρ, Γάλλος ηθοποιός Γκασπάρ Ουλιέλ, γνωστός για τον ρόλο του Yves Saint Laurent, που ερμήνευσε στη μεγάλη οθόνη, απεβίωσε σε ηλικία 37 ετών, έπειτα από ένα δυστύχημα στο σκι στη Σαβοΐα, ανακοίνωσε η οικογένειά του σε ένα δελτίο Τύπου που έστειλε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο μάνατζέρ του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gaspard Ulliel (@gaspard_ulliel)

«Θύμα ενός δυστυχήματος στο σκι την Τετάρτη, ο Γκασπάρ Ουλιέλ πέθανε», αναφέρει το σύντομο δελτίο Τύπου.

«Ο Γκασπάρ Ουλιέλ μεγάλωσε με τον κινηματογράφο και ο κινηματογράφος μεγάλωσε με εκείνον. Αγαπιόντουσαν αλλόφρονα.

Με βαριά καρδιά θα ξαναδούμε τις καλύτερες ερμηνείες του και θα συναντήσουμε το βλέμμα του. Χάσαμε έναν Γάλλο ηθοποιό», ήταν η άμεση αντίδραση του επικεφαλής της γαλλικής κυβέρνησης Ζαν Καστέξ στο Twitter.

Στο ευρύ κοινό, ο Γκασπάρ Ουλιέλ ήταν γνωστός για ταινίες, όπως οι Ατέλειωτοι Αρραβώνες (2004) του Ζαν Πιερ Ζενέ (2004), Σεν Λοράν (2014) του Μπερτράν Μπονελό και Ακριβώς το τέλος του Κόσμου (2016) του Ξαβιέ Ντολάν, για την οποία κέρδισε το βραβείο Σεζάρ του καλύτερου ηθοποιού το 2017 αναφέρει το ΑΠΕ.

Ο Γκασπάρ Ουλιέλ έγινε, εξώφυλλο στη Vogue και επίσημο πρόσωπο του οίκου Chanel για το άρωμα Bleu.

Εκεί ενσάρκωνε έναν συγγραφέα που ξαναβρήκε την οικογένειά του έπειτα από απουσία 12 ετών, στην οποία ανακοίνωσε το επικείμενο θάνατό του.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα του γαλλικού κινηματογράφου, όπως την Ιζαμπέλ Ιπέρ και τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ