Amore Opera Gala για την Μαρία Κάλλας με 3 κορυφαίους Έλληνες Λυρικούς ερμηνευτές (φωτό)

Οι ερμηνευτές του Gala ήταν η διεθνούς φήμης σοπράνο, Μυρτώ Παπαθανασίου, ο τενόρος Κωνσταντίνος Κληρονόμος και ο βαρύτονος Δημήτρης Τηλιακός

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το GRAND OPERA GALA AMORE στο Δημοτικό Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας (Θέατρο Ολύμπια), τιμώντας με την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση γενεθλίων , την αθάνατη ντίβα Μαρία Κάλλας.

Οι ερμηνευτές του Gala ήταν η διεθνούς φήμης σοπράνο, Μυρτώ Παπαθανασίου, ο τενόρος Κωνσταντίνος Κληρονόμος και ο βαρύτονος Δημήτρης Τηλιακός, υπό τον ταλαντούχο maestro Nikolas Nagele που διηύθυνε την Συμφωνική Ορχήστρα Αθηνών, σε δημοφιλείς άριες και ντουέτα από τον Ντον Τζιοβάνι, τους Γάμους του Φίγκαρο, την Τραβιάτα, την Τόσκα και άλλες αγαπημένες όπερες.

ΝΙΚΟΛΑΣ ΝΑΓΚΕΛΕ  ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ-  ΜΥΡΤΩ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ( ΣΟΠΡΑΝΟ ) - ΛΙΑΝΑ ΣΚΟΥΡΛΗ ( ΠΡΟΕΔΡΟΣ - Ελληνικός Σύλλογος Μαρία Κάλλας ) - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ( ΤΕΝΟΡΟΣ ) - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΗΛΙΑΚΟΣ ( ΒΑΡΥΤΟΝΟΣ )

Η βραδιά αποτέλεσε το πρώτο μεγάλο γεγονός για το νέο έτος, που οργάνωσε ο Ελληνικός Σύλλογος Μαρία Κάλλας και η Πρόεδρός του Λιάνα Σκουρλή ενόψει της πολυαναμενόμενης αναγγελίας έναρξης της χρονιάς "Μαρία Κάλλας" το 2023, όπου και συμπληρώνονται εκατό χρόνια από την γέννηση της ντίβας.

ΟΛΙΒΙΕ ΝΤΕΚΟΤ ( OLIVIER DESCOTES ) - ΕΙΡΗΝΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ - ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΙΡΗΝΗ ΤΖΙΛΙΝΗ - ΟΛΓΑ ΚΑΡΑΒΕΡΒΕΡΗ - ΕΜΗ ΛΙΒΑΝΙΟΥ

Στην ξεχωριστή αυτή βραδιά παρευρέθηκαν: ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δημοτικού Μουσικού ΘΕΑΤΡΟΥ ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ, Olivier Descotes, η Πρόεδρος του συλλόγου Λιάνα Σκουρλή, συνοδευόμενη από τον ανιψιό της, γνωστό επιχειρηματία της SILIKON VALLEY, κ. A. Νικολόπουλο, η αντιπρόεδρος του Συλλόγου Υλιάνα Στέγγου, ο Πάνος Μανιάς, ο Πύρρος Μερκούρης, η Μαρία Μάνεση, οι δημοσιογράφοι Εμυ Λιβανιου, Έλενα Ματθαιοπούλου και Ειρήνη Νικολοπούλου, ο σχεδιαστής κοσμημάτων Περικλής Κονδυλάτος, η Νίκη Σπύρου, η Ναλίτα Καρρέρ, η κ.Κουτσουρέλη, η Μαρία Κούρκουλου, η διακεκριμένη ογκολόγος Νότα Ψαροπούλου, η Εβιτα Αμαριωτάκη, Kaτερινα Ρουκα Καρνομουρακη . Πήτερ Αλατσάς Jason Neville Fahy Τζίνα Τσαλικιάν, Μ. Μαυριανού Ξενοφών Λαμπρακης, η designer Ολγα Καραβερβέρη, η σχεδιαστρια Ειρήνη Τζιλίνη, η Αλίκη Χατζοπούλου, η Δρ,Κατερίνα Κοσκινά, η Δρ.Tζίνα Θανοπούλου, ο Δρ.Κων. Παπακωνσταντίνου, η Ρίτσα Δαμιανάκη, η Β. Παζιανά, η Μαίρη Πλατανιά, η Κατερίνα Κατσαμπέ , η Ράνια Παπουτσάνη η Μένη Μπαρλαμά, ο Ιωάννης Κοτρώνης, ο Κωνσταντίνος Στέγγος η Μαρίνα Κωνσταντινιδου και πολλά ακόμη μέλη του Συλλόγου αλλά και πλήθος φίλων της όπερας.

ΑΛΙΚΗ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ - ΕΙΡΗΝΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΝΑΣΙΑ ΣΠΥΡΟΥ - ΝΑΛΙΤΑ ΚΑΡΡΕΡ - ΤΖΙΝΑ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΥ - ΟΛΓΑ ΚΑΡΑΒΕΡΒΕΡΗ

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

*Φωτογραφίες σε κείμενο και slider: Papadakispress

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ