Ξυλοδαρμος 40χρονης στην Αργυρούπολη: Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση - ο 46χρονος της έσπασε τα πλευρά (βίντεο)

Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση η γυναίκα

Σοκ προκαλεί η ιατροδικαστική έκθεση για τη 40χρονη γυναίκα που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον 46χρονο σύντροφό της, μέσα στο διαμέρισμα που διέμεναν, στην Αργυρούπολη και η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται, από την περασμένη Παρασκευή, σε κρίσιμη κατάσταση στον "Ευαγγελισμό".

Στο σώμα της γυναίκας υπάρχουν, σύφωνα με τα όσα μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σημάδια από παλαιότερο ξυλοδαρμό, ενώ την περασμένη Παρασκευή ο καθ΄ ομολογίαν δράστης, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, της έσπασε με χτυπήματα τα πλευρά και της προκάλεσε βαριές κακώσεις στο κεφάλι και τον θώρακα. Επίσης, ο 46χρονος χτυπούσε τη σύντροφό του σε επίπεδη επιφάνεια.

Η σχέση - εφιάλτης της 40χρονης της με τον 46χρονο 

Ως δύο ανθρώπους με εκ διαμέτρου αντίθετους χαρακτήρες περιγράφει  στο LIVE NEWS και το Mega, τη γυναίκα που χαροπαλεύει και τον καθ’ ομολογίαν δράστη του ξυλοδαρμού της, φίλος της 40χρονης που την γνωρίζει από μικρό παιδί.

«Είναι σε κακή κατάσταση, είναι ακόμα σε ύπνωση, κοιμάται, το κεφάλι της είναι χάλια, της έκαναν μια κρανιεκτομή την πρώτη μέρα, τώρα πάει αργά και όχι πολύ σταθερά. Οι γιατροί φοβούνται μην αφήσει κάποιο εγκεφαλικό πρόβλημα. Το φοβούνται πάρα πολύ. Και δεν είναι σίγουρο τίποτα. Δεν είναι σίγουρο τίποτα. Δεν λένε οι γιατροί ‘πάμε καλά εδώ’ ή ‘πάμε καλά εκεί’», τόνισε φίλος της 40χρονης.

«Ένα ήρεμο κοριτσάκι. Ήταν αυτό ακριβώς όπως το λέω. Κοριτσάκι. Δηλαδή ένα παιδάκι το οποίο ήταν πάρα πολύ ήρεμο. Δεν είχε μπλέξει πουθενά ποτέ, ήρεμη οικογένεια, καλά αδέλφια, καλή μαμά, καλός μπαμπάς», τόνισε και πρόσθεσε: «Ο δράστης, ήξερε όλη την οικογένεια. Γι’ αυτό είναι η μεγαλύτερη ντροπή. Ο άνθρωπος αυτός είχε πολλά θέματα. Με ουσίες, είχε θέματα ζήλιες, είχε θέματα. Θέματα πολλά. Ήταν ένας κακός άνθρωπος».

Η 40χρονη που έχει παιδί στην εφηβεία, πρόσφατα είχε πάρει διαζύγιο και η σχέση της με τον 46χρονο άρχισε μόλις πριν από τρεις μήνες.

«Ο άνθρωπος αυτός εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση που βρίσκεται (σ.σ. η 40χρονη) τη δεδομένη στιγμή. Ήθελε να φύγει από το σπίτι το πατρικό της που πήγε μετά από τόσα χρόνια κι αφού χώρισε, ξέρω ‘γω, πήγε μετά από τόσα χρόνια στο πατρικό της, βρέθηκε σε μια στιγμή ευάλωτη, λίγο “να σε βοηθήσω” και “κορίτσι μου” και τέτοια, σίγουρα θα έλεγε κάτι τέτοια και την πάτησε η δόλια. Να πεις ότι ήταν ερωτευμένη; Δεν ήταν ερωτευμένη. Δεν νομίζω» πρόσθεσε ο φίλος της 40χρονης.

Υπενθυμίζεται ότι ο 46χρονος πήρε προσθεσμία και αναμένεται να βρεθεί την Πέμπτη ενώπιον της ανακρίτριας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ