Υβόννη Μπόσνιακ - Αντώνης Ρέμος βόλτα με την κορούλα τους: Κρατούν την Ελένη από το χέρι & απολαυάνουν χαλαρές στιγμές (φωτό)

Πώς ευχήθηκε η Υβόννη στον αγαπημένο της για τη γιορτή του

Χαλαρές, οικογενειακές στιγμές για τον Αντώνη Ρέμο και την Υβόννη Μπόσνιακ που βρέθηκαν σε γνωστό πολυκατάστημα της Αθήνας, μαζί με την 6χρονη κορούλα τους Ελένη.

Ειδικότερα ο φακός του NDP τους αποθανάτισε να κάνουν την βόλτα τους στο Golden Hall.  Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες το πρώην μοντέλο και σχεδιάστρια μόδας είχε επιλέξει ένα total black outfit με μακρύ μαύρο παλτό και άνετες φλατ μπότες.

Ο γνωστός τραγουδιστής από πλευράς του ήταν ντυμένος απλά με αθλητικά ρούχα, όπως και η κορούλα τους η οποία φορούσε ένα κρεμ μπουφανάκι και μαύρο παντελόνι. Τόσο ο Ρέμος όσο και η σύζυγός του κρατούσαν την Ελένη από το χέρι όσο έκανα την βόλτα τους στο πολυκατάστημα.

Έτσι ευχήθηκε στον αγαπημένο της για την γιορτή του η Υβόννη Μπόσνιακ

Καθώς την Δευτέρα που μας πέρασε ο διάσημος τραγουδιστής είχε την ονομαστική του εορτή, η αγαπημένη του σύζυγος του ευχήθηκε μέσα ανεβάζοντας μιατρυφερή τους φωτογραφία στο Instagram.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yvonne Bosnjak (@yvonini)

 

Στην εικόνα τους βλέπουμε αγκαλιασμένους με τα πρόσωπά τους να ακουμπούν γλυκά, ενώ στο post της η Υβόννη έγραψε στα γερμανικά: «Χρόνια πολλά mein wundervoller Mann», δηλαδή στα «χρόνια πολλά στον καταπληκτικό μου άνδρα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ