Ζωή Κρονάκη: Τροχαίο ατύχημα είχε η παρουσιάστρια της ΕΡΤ - Πως είναι η κατάσταση της υγείας της (φωτό)

Το τροχαίο ατύχημα συνέβη στην Εθνική Οδό....

Τροχαίο ατύχημα είχε η  Ζωή Κρονάκη, παρουσιάστρια της εκπομπής «Μαμά – δες» στην ΕΡΤ. Η ραδιοφωνική παραγωγός, είναι καλά στην υγεία της και ανέβασε στο Instagram φωτογραφία τονίζοντας τη σημασία της ζώνης ασφαλείας που όπως λέει χαρακτηριστικά την προστάτεψε.

 

 

 

 

Να σημειώσουμε πως όλα συνέβησαν  το βράδυ της Τρίτης στην εθνική οδό. 

 

 

«Από τη μια στιγμή στην άλλη μπορεί να σου συμβεί το οτιδήποτε. Για μένα ήταν ένα δυνατό τρακαρισμα στην Εθνική Οδό. Ευτυχώς φορούσα ζώνη που σίγουρα με προστάτευσε.

Να προσέχετε στους δρόμους και να φοράτε πάντα τη ζώνη σας», έγραψε η Ζωή Κρονάκη στην ανάρτησή της, ποστάροντας φωτογραφία από το τρακαρισμένο όχημά της.

Η Ζωή Κρονάκη και η εκπομπή Μαμά-Δες! 

 

Οι «Μαμά-δες» ήρθαν για να λύσουν τις απορίες σε εγκύους, μαμάδες και μπαμπάδες. Είναι πολυθεματική εκπομπή που επιχειρεί να «εκπαιδεύσει» γονείς και υποψήφιους γονείς σε θέματα που αφορούν στην καθημερινότητά τους, αλλά και στις νέες συνθήκες ζωής που έχουν δημιουργηθεί.

Άνθρωποι που εξειδικεύονται σε θέματα παιδιών, όπως παιδίατροι, παιδοψυχολόγοι, γυναικολόγοι, διατροφολόγοι, αναπτυξιολόγοι, εκπαιδευτικοί, απαντούν στα δικά σας ερωτήματα και αφουγκράζονται τις ανάγκες σας.

Θέματα ψυχολογίας, ιατρικά, διατροφής και ευ ζην, μαγειρική, πετυχημένες ιστορίες (true stories), που δίνουν κίνητρο και θετικό πρόσημο σε σχέση με τον γονεϊκό ρόλο, παρουσιάζονται στην εκπομπή.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ