Ο Μάριος Αθανασίου σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη: «Υπήρξα μάρτυρας διακίνησης σχολικού πορνογραφικού υλικού» (βίντεο)

Τι αποκάλυψε; 

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Μάριος Αθανασίου, μίλησε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!» και αναφέρθηκε στην καριέρα του, στα παιδιά του, σε ένα συγκλονιστικό περιστατικό σε δουλειά αλλά και στο πρόγραμμα «Ελπίδα».

Παρουσιαστής αλήθεια θα γινόταν;

«Μου το έχουν προτείνει, ήμουν και κοντά κάποια στιγμή, αλλά δεν έγινε. Δεν θα το απέκλεια όμως, αν μπορούσα να το κάνω καλά», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

«Το 2021 ήταν για μένα περιπετειώδες, είχε πολλά σκαμπανεβάσματα και πολλές δυσκολίες. Το κλίμα στη σειρά “Άσε μας ρε μαμά” είναι πολύ καλό. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να γίνω παρουσιαστής, αν και μου το έχουν προτείνει. Δεν θα το απέκλεια όμως. Το σκεπτικό μου ήταν διαφορετικό στο ξεκίνημά μου. Μπορεί να θεωρούσα φυσιολογική κάποια άσχημη συμπεριφορά, επειδή νόμιζα πως έτσι είναι.

Προσπάθησα να αποβάλλω ότι αρνητικό μου άφησε η έλλειψη του πατέρα μου και έκανα ακριβώς το αντίθετο για να είμαι καλός πατέρας. Δεν κρατάω τους τύπους. Είμαι πολύ κοντά στα παιδιά μου. Παντρεύτηκα γιατί ήταν φυσικό επακόλουθο. Με τη Μάρθα είμαστε δέκα χρόνια μαζί. Δεν έκανα θρησκευτικό γάμο, δεν μου άρεσε και ντρεπόμουν λιγάκι», είπε αρχικά ο Μάριος Αθανασίου.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Μάριος Αθανασίου, αναφέρθηκε σε ένα συγκλονιστικό περιστατικού, καθώς ήταν μπροστά σε διακίνηση σχολικού πορνογραφικού υλικού σε δουλειά.

«Το περιστατικό του Στάθη πρέπει να είναι κάτι που θα μας αφυπνίσει όλους. Αυτό δεν έγινε το 2021 στην Ελλάδα.

Έχω υπάρξει μάρτυρας περιστατικού που με έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση και είχα τσακωθεί πάρα πολύ άσχημα σε μια δουλειά που βρισκόμουν όταν άνθρωποι διακινούσαν πορνογραφικό υλικό από σχολείο. Αυτό ήταν 12 χρόνια πριν, έχουμε 2021.

Δώδεκα χρόνια πριν, υπήρχαν σε κινητό βίντεο που διακινούνταν από περίπτυξη σε σχολείο. Μιλάμε για το παιδί σου, το παιδί μου και φυσικά ήταν εν αγνοία αυτών των ατόμων. Πιάστηκε το στομάχι μου, ήθελα να κάνω εμετό. Ζορίστηκα πάρα πολύ και είχα ζοριστεί και με την αντίδραση αυτών των ανθρώπων που γελάγανε. Πρέπει να λάβουμε τα μέτρα μας» είπε ο Μάριος Αθανασίου.

«Με τα κοινά ασχολούμαι από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Όταν υπάρχουν παιδιά που λιποθυμούν πρέπει να κάνεις κάτι δραστικό», αναφέρθηκε για την ενασχόλησή του με τα κοινά αλλά και το εθελοντικό πρόγραμμα «Ελπίδα» που βοηθά μονογονεϊκές οικογένειες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ