Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ηλικιακά δεν μπορώ να παίξω τη μοιραία γυναίκα - Τους συζύγους μου τους έβλεπα σαν πρίγκιπες» (βίντεο)

Τι είπε για την απόφαση της να μην κάνει οικογένεια 

Η αγαπημένη ηθοποιός, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή αλλά και στην απόφαση να μην κάνει οικογένεια γιατί είναι μεγάλη ευθύνη.

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως το πραγματικό της επίθετο είναι Παπαδοπούλου και αναφέρθηκε στη ρομαντική πτυχή του εαυτού της.

«Στο κομμάτι της δουλειάς μου είμαι δυναμική, αλλά έχω ένα ρομαντικό κομμάτι μέσα μου που περίμενε πάντα τον πρίγκιπα πάνω στο άσπρο άλογο. Όταν έκανα δύο γάμους, τους συζύγους μου τους έβλεπα ως πρίγκιπες. Διατηρούμε και σήμερα καλή σχέση», δήλωσε.

Για εκείνη η δημιουργία μίας οικογένειας φάνταζε μεγάλη ευθύνη και δηλώνει πως δεν ξέρει εάν όλες οι γυναίκα είναι φτιαγμένες για να κάνουν οικογένεια.

«Θεωρούσα ότι η δημιουργία οικογένειας είναι μεγάλη ευθύνη, δεν ξέρω αν όλες οι γυναίκες είναι φτιαγμένες για να κάνουν οικογένεια», δήλωσε χαρακτηριστικά προσθέτοντας: «Όταν έκανα δύο γάμους, τους συζύγους μου τους έβλεπα σαν πρίγκιπες. Διατηρούμε καλή σχέση μέχρι και σήμερα».

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας βίωσε μία μεγάλη απώλεια, όταν ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή. «Η απώλεια του πατέρα μου ήταν σημαντική αλλαγή στη ζωή μου. Είναι ο πόνος που πρέπει να τον ζήσεις… Για μένα δεν έχει πεθάνει, γιατί πεθαίνουν όσοι τους ξεχνάνε.

Ο μπαμπάς μου τα τελευταία χρόνια έπασχε από άνοια και ήταν πολύ δύσκολη κατάσταση, γιατί δεν τον είχα μάθει έτσι. Πήγαινα, καθόμουν δίπλα του, περνούσα κάποες ώρες μαζί του κι όταν έφευγα από το σπίτι διαλυόμουν».

«Ηλικιακά ήρθε η ώρα να παίξω άλλα πράγματα, δεν μπορώ να κάνω τη μοιραία γυναίκα. Μου έλεγαν ότι είμαι ωραία γυναίκα, αλλά δεν το ένιωσα ποτέ», είπε ακόμα στην εκπομπή του Mega.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ