Κατερίνα Γερονικολού: «Είμαι παραδομένη συναισθηματικά στον Γιάννη Τσιμιτσέλη - δεν σκεφτόμαστε τον γάμο» (βίντεο)

Όλα όσα είπε η ηθοποιός στην Ελένη Μενεγάκη

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη ήταν η ηθοποιός Κατερίνα Γερονικολού.

Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης η ηθοποιός μίλησε για τα εφηβικά της χρόνια αλλά και για την καινούργια τηλεοπτική σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τον σύντροφο της, Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Η Κατερίνα Γερονικολού αναφέρθηκε και στη ταινία της Μιμής Ντενίση «Σμύρνη μου, αγαπημένη» στην οποία υποδύεται μια υπηρέτρια, η οποία ερωτεύεται το γιο των αφεντικών της και ζουν έναν παράνομο έρωτα.

Η ηθοποιός τόνισε επίσης, μιλώντας στην εκπομπή του Mega, το πόσο σημαντικό είναι για τον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά να ασχολείται με την δουλειά που αγαπά. «Είναι ευλογία να κάνεις την δουλειά που αγαπάς» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενη στις σπουδές της ηθοποιός είπε ότι έχει τελειώσει την Νομική αλλά πάντα ήξερε ότι δεν ήθελε να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτήν. Γι’ αυτό σπούδασε υποκριτική και δημοσιογραφία, ενώ παραδέχτηκε ότι δεν μπορεί να αποστηθίσει εύκολα τα λόγια των ρόλων της και γι’ αυτό κρατάει ειδικές σημειώσεις.

Όσον αφορά στο σύντροφο της, Γιάννη Τσιμιτσέλη, η ίδια είπε ότι είναι πολύ καλά μαζί και ότι προς το παρόν δεν σκέφτονται το ενδεχόμενο του γάμου.

«Επίσημα δεσμευμένη είμαι. Και επίσημα είμαι και δεσμευμένη είμαι, συναισθηματικά παραδομένη, οπότε δεν νιώθω καμία ανάγκη για κάτι παραπάνω. Ίσα ίσα μπορώ να σου πω ότι με κάνει να νιώθω πιο ελεύθερη από ότι ο καθένας, κάθε μέρα είναι επιλογή του να είναι δίπλα στον άλλον.

Και αν σταματήσει πια αυτό να συμβαίνει, τι να κάνουμε; Έτσι είναι η ζωή. Κάποια πράγματα αλλάζουν, δεν είναι για πάντα. Αν κάτι αλλάξει θα είναι πιο εύκολο να λυθεί όλο αυτό», ανέφερε επίσης και χτύπησε ξύλο λέγοντας: «Δεν μου λείπει κάτι, είμαι καλά».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ