Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Το να ολοκληρώσουμε ό,τι βρίσκεται σε εκκρεμότητα και να προωθήσουμε τα σχέδια μας είναι μέσα στα σενάρια της ημέρας

Αναλυτικά οι προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο...

Μετά το σχηματισμό της Πανσελήνου στον Καρκίνο στη 01:47 τα ξημερώματα, η Σελήνη θα μπει σε φάση κενής πορείας μέχρι τις 06:03 το πρωί που θα προχωρήσει στον Λέοντα, όπου και θα μείνει σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Έντονη επιθυμία μας θα είναι να δούμε τους στόχους μας να υλοποιούνται.

Η αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή όμως μας κάνει κάπως πιο βιαστικούς στα συμπεράσματα μας απ’ όσο πρέπει και αυτό είναι το μόνο που δεν συνίσταται μια μέρα σαν κι αυτή. 

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στην πορεία της όλη την ημέρα στο φιλικό σας ζώδιο του Λέοντα σας δίνει το περιθώριο για διορθώσεις, συμβιβασμούς και ό,τι άλλο περνάει από το χέρι σας για να βελτιώσετε μια κατάσταση. Ακόμη, σας δίνεται η ευκαιρία να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας πιο ευέλικτα και γνήσια. 

ΤΑΥΡΟΣ 

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στον Λέοντα κι εσείς μπορεί να γίνεστε πολύ κυκλοθυμικοί ή ανήσυχοι. Πιθανώς η αιτία της ανησυχίας είναι η οικογένεια, οι άνθρωποι που συμβιώνετε, το σπίτι ή ένα ακίνητο. Για κάποιους όμως μπορεί να είναι κι ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα που τους φέρνει τρομερό άγχος. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη θα βρίσκεται όλη μέρα στον Λέοντα και κάθε τι καινούριο θα έχει ιδιαίτερη σημασία για εσάς και τη ζωή σας, αφήνοντάς σας μία γεύση πληρότητας και ζωηράδας. Η αισιοδοξία μπορεί να πηγάζει σήμερα από μια επιτυχία σε θέματα σπουδών, από μια μελλοντική συμφωνία που έχετε στα σκαριά ή κάποια πρόταση που θα ανοίξει τα φτερά σας στην καριέρα.

Από την άλλη, είναι μια μέρα που σας «τρώει» να πείτε αλήθειες και καλά θα κάνετε να μην κάνετε πίσω, αλλά να προσέξετε αρκετά πώς θα πείτε ό,τι πείτε.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ