Η Ρίτα Όρα έχει έναν ακόμη λόγο να είναι sexy - chic - Δείτε τον εξωτικό νέο σύντροφο της,

Δείτε τον 46χρονο κούκλο, σύντροφό της. 

Ακόμα μία σέξι εμφάνιση έκανε η Ρίτα Όρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη RITA ORA (@ritaora)

Η γνωστή Βρετανίδα τραγουδίστρια ανάρτησε μία σειρά φωτογραφιών ποζάροντας με εκπληκτικό look. Συγκεκριμένα επέλεξε να φορέσει ένα μωβ oversized σακάκι και από μέσα ένα bralet σε λαχανί - neon χρώμα. 

Η λατρεμένη καλλιτέχνις σέταρε το outfit της με τα μαλλιά της, όπου την είδαμε να έχει μία τούφα πράσινη, καθώς και χρυσά κοσμάματα με πράσινα πετράδια. 

Η ίδια το τελευταίο διάστημα είναι πολύ ερωτευμένη και δεν το κρύβει. Βρίσκεται σε σχέση με τον Taika Waititi. Ο 46χρονος Taika είναι σκηνοθέτης και γνώρισε την Rita στην Αυστραλία όταν σκηνοθετούσε την ταινία, Τhor: Love and Thunder σύμφωνα με το bristolpost

Ο Waititi έχει μια λαμπρή καριέρα στην σκηνοθεσία και μάλιστα κέρδισε το βραβείο New Zealander of the Year το 2017 , αν και δεν μπορούσε να το παραλάβει αυτοπροσώπως, λόγω του μεγάλου φόστου εργασίας. 

Η Ρίτα Όρα κατέψυξε 2 φορές τα ωάριά της

«Νομίζω ότι εμείς οι γυναίκες πιέζουμε πολύ τους εαυτούς μας, γιατί νομίζουμε ότι είναι υποχρέωσή μας να φέρουμε στον κόσμο μία ζωή. Οπότε, δεν ήθελα να ανησυχώ άλλο γι’ αυτό και πιστεύω ότι ήταν το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου», είχε πει – μεταξύ άλλων – η Ρίτα Όρα, σε συνέντευξή της στο Independent.

Η διάσημη τραγουδίστρια από το Κόσσοβο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, είχε καταψύξει τα ωάριά της, όταν ήταν ακόμα 24 ετών και επανέλαβε τη διαδικασία ξανά στα 27 της χρόνια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ