Η Celine Dion ακύρωσε την περιοδεία της: Τι συμβαίνει με την υγεία της πιο καλοπληρωμένης τραγουδίστριας του Λας Βέγκας (φωτό & βίντεο)

Πάσχει από «σοβαρούς και επίμονους μυϊκούς σπασμούς» 

Η διάσημη τραγουδίστρια Celine Dion ανακοίνωσε την Κυριακή την ακύρωση του μέρους της περιοδείας της Courage στη βόρεια Αμερική εξαιτίας επίμονων προβλημάτων υγείας.

«Ηλπιζα πράγματι ότι θα ήμουν έτοιμη να ανεβώ ξανά στη σκηνή τώρα, αλλά βλέπω ότι πρέπει να είμαι πιο υπομονετική» έγραψε η σταρ στο Twitter.

Η τραγουδίστρια, της οποίας παραστάσεις χρειάστηκε να αναβληθούν λόγω της πανδημίας, είχε ήδη ακυρώσει προγραμματισμένες συναυλίες στο Λας Βέγκας μεταξύ Νοεμβρίου 2021 και Φεβρουαρίου 2022.

Η Dion επρόκειτο να ξαναρχίσει την περιοδεία της στις 9 Μαρτίου στο Ντένβερ και να δώσει συναυλίες σε σχεδόν 15 αμερικανικές και καναδικές πόλεις έως τις 22 Απριλίου.

Και οι συναυλίες αυτές ακυρώνονται πλέον καθώς η αποκατάσταση της υγείας της τραγουδίστριας, που πάσχει από «σοβαρούς και επίμονους μυϊκούς σπασμούς» οι οποίοι την εμποδίζουν να τραγουδήσει στη σκηνή, «παίρνει περισσότερο χρόνο απ΄ότι ήλπιζε», αναφέρει η διοργάνωσή της σε ανακοίνωση.

Να σημειωθεί ότι η τραγουδίστρια είχε ανακοινώσει τον Οκτώβριο του 2021 ότι «μετακινεί» την πρεμιέρα του νέου της σόου στο Λας Βέγκας επικαλούμενη προβλήματα υγείας, και πιο συγκεκριμένα «αναπάντεχα συμπτώματα» και «μυικούς σπασμούς» που την εμπόδισαν από το να συμμετέχει στις πρόβες.

«Η Σελίν βιώνει το τελευταίο διάστημα σοβαρούς και επίμονους μυικούς σπασμούς που την εμποδίζουν από το να ανέβει στη σκηνή. Η ιατρική της ομάδας συνεχίζει την αξιολόγηση της κατάστασής της και τη θεραπεία της.

Παρ' όλα αυτά, τα συμπτώματα που βιώνει δεν της επιτρέπουν να συμμετέχει στις συνεχιζόμενες πρόβες για το νέο σόου» ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Η star από τον Καναδά  εμφανίζεται χωρίς διακοπή σε θέατρα και μουσικές σκηνές του Λας Βέγκας από το 2003, όταν και παρουσίασε το σόου «A New Day».

Πρόκειται για το επικερδέστερο σόου στην ιστορία του Λας Βέγκας, με έσοδα που ξεπέρασαν τα 385.000.000 δολάρια σε διάστημα πέντε ετών. ΗCeline Dion έχει ένα μακροχρόνιο συμβόλαιο με το Circus Maximus στο Caesar’s Palace.  Για πολλά χρόνια, ήταν η πιο καλοπληρωμένη καλλιτέχνιδα στην «Πόλη της Αμαρτίας» και κέρδιζε 476.000 δολάρια ανά σόου.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ