Η Louis Vuitton παρουσίασε το νέο high tech ρολόι της: Τα λέει όλα… πέρα από τον καφέ (φωτό & βίντεο)

Η τέχνη συναντά την τεχνολογία

Η Louis Vuitton ξεκινά ένα ταξίδι στην αιώνια φύση του χρόνου με το Tambour Horizon Light Up Connected Watch, το οποίο προσφέρει μια σειρά από εφαρμογές και έχει παράλληλα ζωντανά κινούμενα σχέδια LED.

Με λίγα λόγια είναι ο ορισμός του high tech: κομψό, πολύχρωμο, στα δείχνει όλα! Το μόνο που δεν κάνει είναι να μας φτιάχνει καφέ το πρώι.

Όπως σημειώνει άλλωστε ο γνωστός οίκος μόδας είναι το «πιο προσαρμόσιμο ρολόι» καθώς έχει οκτώ ενσωματωμένες όψεις που μπορούν να εξατομικευτούν στο στυλ και τη διάθεση του χρήστη του.

«Ένα χορευτικό καλειδοσκόπιο. 24 φώτα LED ζωντανεύουν το χαρακτηριστικό μονόγραμμα της LouisVuitton, δημιουργώντας μια μαγευτική παράσταση με λάμψη στο σκοτάδι κάθε φορά που το ρολόι ενεργοποιείται».

Στο νέο ρολόι που παρουσίασε ο οίκος μόδας η τέχνη συναντά την τεχνολογία. Στην καρδιά του Tambour Horizon Light Up Connected Watch βρίσκεται ένα προσαρμοσμένο λειτουργικό σύστημα που προσφέρει μια εξαιρετικά διαισθητική εμπειρία στην εντυπωσιακή ψηφιακή του οθόνη, η οποία είναι διασκοσμημένη με ζαφείρι. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ