Αργυρούπολη: Αναζητείται 48χρονος που ξυλοκόπησε άγρια τη σύντροφό του - σε κρίσιμη κατάσταση η γυναίκα (βίντεο)

Την άφησε αιμόφυρτη και αβοήθητη

Εξακολουθεί να αναζητείται ο 48χρονος που προχώρησε σε άγριο ξυλοδαρμό της συντρόφου του στην Αργυρούπολη, την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου.

Ο δράστης ξυλοκόπησε τη σύντροφό του και την άφησε αιμόφυρτη και αβοήθητη σε ημιλιπόθυμη κατάσταση στο σπίτι τους. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό του 48χρονου.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το Mega η γυναίκα δίνει μάχη για τη ζωή της καθώς νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού σε σοβαρή κατάσταση. Να σημειώσουμε ότι η γυναίκα έχει υποστεί βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από τα χτυπήματα του δράστη.

Ο φερόμενος ως δράστης φαίνεται ότι ξυλοκόπησε πολύ άγρια τη σύντροφό του με μπουνιές στο κεφάλι, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της ΕΡΤ και μετά ειδοποίησε συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο ακολούθως ειδοποίησε τις αρχές.

Μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί στο σπίτι στην Αργυρούπολη, ο ίδιος είχε εξαφανιστεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ενώ αρχικά η υπόθεση είχε αναληφθεί από το γραφείο ενδοοικογενειακής βίας του τμήματος Αλίμου, η υπόθεση πέρασε στη υποδιεύθυνση Νοτιοανατολικής Αττικής, όπου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, ενώ ο δράστης αναζητείται.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ