7 Ελληνίδες influencers σου δίνουν ιδέες για να ντυθείς κομψά τους χειμωνιάτικους μήνες (φωτό)

Μετρώντας χιλιάδες followers στα Instagram μας μαθαίνουν από μόδα, μέσα από τα social media

Επειδή έχουμε και στην Ελλάδα infuencers που ξέρουν πώς να ντύνονται κομψά και στυλάτα, στο eirinika στραφήκαμε στα social media ορισμένων από αυτών για να δούμε τα όσα μας προτείνουν για τον χειμώνα, αλλά και για να πάρουμε ιδέες για την γκαρνταρόμπα μας.

Μετρώντας χιλιάδες followers στα Instagram τους οι γυναίκες αυτές δίνουν χρήσιμες συμβουλές, μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μας μαθαίνουν από μόδα, brands και στυλ.

Κάθε μια άλλωστε έχει την δική της αισθητική και κατορθώνει να δημιουργεί μοναδικά outfits, από τα οποία παίρνουμε με την σειρά μας έμπνευση.

1. Sissy Kiriakou - Instagram: sissy_validstyle - 42.8k followers

 

 

 

 

 

 

 

 

Καφέ βελούδινη τσάντα, animal print στοιχεία ή σύνολα αλά Emily in Paris; Οι προτάσεις για τον χειμώνα είναι πολλές! Και μην ξεχνάμε βέβαια τα δερμάτινα outfits που είναι και της μόδας.

 

2. Victoria Athanasiou - Instagram: viktoria_ath - 47.4k followers

 

 

 

 

 

 

Από μακριά silk φορέματα συνδυασμένα με μποτάκια και δερμάτινο τζάκετ, εώς πιο casual με τις αγαπημένες μας άνετες, αλλά πάντα στυλάτες φόρμες, μπορούμε να πετύχουμε ένα κομψό αποτέλεσμα.

Τα πουκάμισα θα σας κάνουν επίσης πάντα να δείχνετε chic, ενώ μπορούμε κάλλιστα να τα φορέσουμε και με το φθαρμένο μας τζιν για ένα πιο «χαλαρό» αποτέλεσμα.

3. Oanna Travel Fashion Lifestyle - Instgram: oannapopa_ - 50.9k followers

 

 

 

 

 

 

 

 

Και επειδή τον χειμώνα κάνει κρύο και να είμαστε ζεστές είναι το πιο σημαντικό μπορούμε να στραφούμε στο χρώμα, επιλέγοντας από πουλόβερ μέχρι κασκόλ και μπουφάν σε ζωηρούς τόνους.

Παράλληλα εύκολα μπορούμε να φορέσουμε και την μίνι φούστα μας (που είναι και μέσα στις τάσεις του 2022) αρκεί να την συνδυάσουμε με ψηλές μπότες, χοντρό πουλόβερ και ένα μπερέ, αν θέλετε να δείχνετε ακόμα πιο στυλάτες.

4. Nefeli Georgala-Chang - Instagram: nefeligeorgala - 103k followers

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NEF (@nefeligeorgala)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NEF (@nefeligeorgala)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NEF (@nefeligeorgala)

 

Τα αντρικά πουκάμισα και τα σακάκια, ακόμα και φορεμένα με ένα μαύρο κολάν ή με ένα ανδρικού τύπου παντελόνι θα σας κάνουν πάντα να δείχνετε σικάτες.

Για πιο casual εμφανίσεις μπορείτε να επιλέξετε και ένα γιλέκο, ενώ τα κοσμήματα θα δώσουν την θηλυκότητα και την λάμψη που χρειάζεται στο εκάστοτε look σας.

5. Natalia Georgala - Instagram: natgeorgala - 137k followers

 

 

 

 

 

 

 

 

Αν πάλι δεν σας αρέσουν τα έντονα χρώματα στραφείτε στο λευκό, το μπεζ και το μαύρο και δεν θα «πέσετε» έξω ποτέ. 

Ένα ωραίο παλτό και μια κλασική κομψή καπαρντίνα δεν πρέπει να λείπουν επίσης από την ντουλάπα μας.

6. Evelyn Kazantzoglou - Instagram: evelynkazantzoglou - 189k followers

 

 

 

 

 

 

 

 

Ένα ιδιαίτερο παλτό αλλά και μια μακριά μάλλινη ζακέτα θα σας «λύσουν» τα χέρια, ενώ μην διστάσετε να πειραματιστείτε με το χρώμα συνδυάζοντας ακόμα και δυο (ή και τρεις) έντονες αποχρώσεις μεταξύ τους.

Τα καπέλα οι μπερέδες, αλλά και ένα ζευγάρι μαύρες δερμάτινες μπότες ή μποτάκια είναι επίσης κομμάτια που θα ανανεώσουν την ντουλάπα σας και θα απογειώσουν τα χειμωνιάτικα look σας.

7. Evangelie Smyrniotaki - Instagram: styleheroine - 403k followers

 

 

 

 

 

 

 

 

Το λευκό είναι ένα από τα χρώματα που μπρούμε άνετα να φορέσουμε τον χειμώνα και ένα total white look θα μας φωτήσει και θα μας κάνει να δείχνουμε κομψες.

Αν ωστόσο είστε πιο αθλητικό τυπάκι φορέστε το αγαπημένο σας φούτερ ή τζάκετ τύπου άνορακ, ακόμα και συνδυασμένα με πιο θηλυκά ρούχα, όπως ένα στενό παντελόνι και παοπούτσια με τακούνι.

Τα catuits ή αλλιώς οι στενές ολόσωμες φόρμες έχουν επίσης την τιμητική τους φέτος!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ