H Miss Polyplexi μας εντυπωσίασε - Όταν δεις από κοντά τις τσάντες της απλά θαυμάζεις - H Made in Greece τελειότητα (φωτό)

Είναι μοναδικές γιατί είναι διαφορετικές από ό,τι κυκλοφορεί στην αγορά.

Οι πλεκτές τσάντες Miss Polyplexi βγήκαν στην αγορά πριν από 4 χρόνια και σήμερα έχουν καταφέρει να γίνουν αγαπητές σε ένα μεγάλο μέρος του γυναικείου πληθυσμού που αναζητούν τη διαφορετικότητα και θέλουν να ξεχωρίζουν.

Όλα ξεκίνησαν ως χόμπι για το πλέξιμο, μέχρι που οι φίλες της Βασιλικής Θεοδώρου είδαν τις δημιουργίες της κι άρχισαν να της δίνουν παραγγελίες.

Σχεδόν χωρίς να το καταλάβει η αγάπη της για το πλέξιμο έγινε επιχειρηματική δραστηριότητα και μάλιστα επιτυχημένη, αν κρίνουμε από τους περισσότερους από 36 χιλfollowers του brand στο instagram.

To Εirinika πάντως δηλώνει ξεκάθαρα φαν! Η Ειρήνη Νικολοπούλου γράφει για το Brand που αγαπούν να λατρεύουν οι γυναίκες. 

''Όταν ήρθε το κουτί στο σπίτι με αυτό το μπλε αριστούργημα - τσάντα , μισό δέρμα μισό πλεκτό, πραγματικά έκανα σαν μικρό παιδί ! Δεν της βρήκα ούτε ένα ψεγάδι ! Υψηλή αισθητική , καταπληκτικό φινίρισμα και όλα αυτά για ένα Brand MADE IN GREECE !

Τις Χειροποίητες τσάντες Miss Polyplexi έχουμε παρουσιάσει πολλές φορές στο eirinika.gr αλλά. άλλο να τα βλέπεις στην φωτογραφία κι άλλο να το κρατάς στα χέρια σου και να δεις από κοντά ότι η έκπληξη είναι μόνο ευχάριστη.

Οι τσάντες είναι ανώτερες από τις φωτογραφίες! Σπάνιο αλλά αλήθεια!''. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ