Θανατηφόρο τροχαίο με Ferrari στη Βούλα: Νεκρός ο αδελφός της βουλευτού Κατερίνας Μονογυιού - Το τελευταίο τηλεφώνημα στον φίλο του (φωτό - βίντεο)

Το αμάξι έγινε μια άμορφη μάζα!

Σε ένα σοκαριστικό τροχαίο σκοτώθηκε ο αδερφός της βουλευτού Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας,  Κατερίνας Μονογυιού, Τζώρτζης. 

Ο 45χρονος, οδηγός πολυτελούς οχήματος βρήκε τραγικό θάνατο χθες το βράδυ, στην περιοχή της Βούλας, ενώ σοβαρά τραυματισμένη διακομίστηκε σε νοσοκομείο η σύζυγός του.

 

Λίγα λεπτά μετά τις 21:00 όταν ο οδηγός του υπερπολυτελούς αυτοκινήτου μάρκας Ferrari, που ήταν στην κατοχή του μόλις για λίγες ώρες, έχοντας αναπτύξει -όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία- ταχύτητα έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε επάνω σε δέντρο επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή 175, σε απόσταση λίγων μέτρων από τη διασταύρωση της παραλιακής με τη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, ο 45χρονος ενώ κινείτο στη Βούλα έχασε ξαφνικά τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο βγήκε από τον δρόμο και έπεσε πάνω σε ένα δένδρο, ενώ αμέσως μετά τυλίχθηκε στις φλόγες. 

 

Πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο τον απεγκλώβισαν νεκρό. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Τροχαία Ελληνικού.

 Η σορός του θύματος μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο Βούλας, ενώ η σύζυγός του στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Το τελευταίο τηλεφώνημα

Ο Τζώρτζης Μονογυιός φέρεται να είχε αγοράσει χθες τη Ferrari από αντιπροσωπεία που, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται σε απόσταση 3,5 χιλιομέτρων από το σημείο της τραγωδίας.

«Έρχομαι να σου δείξω τι γκάζια έχει το εργαλείο» ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, τα λόγια που είπε σε φίλο του λίγη ώρα πριν αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Ποιος ήταν ο Τζώρτζης Μονογυιός

Ο Τζώρτζης Μονογυιός ήταν ένας από τους παίκτες του ριάλιτι «The Wall», που προβλήθηκε το 2003, όπου μάλιστα είχε έναν δυνατό και έντονο έρωτα με τη συμπαίκτριά του, Σίσσυ Γιαννακοπούλου. Τότε ήταν μόλις 23 ετών και σπούδαζε Πληροφορική.

Eπί σειρά ετών ο Τζώρτζης Μονογυιός διατηρούσε μαγαζί με επώνυμα ρούχα στο πιο κεντρικό σημείο στα Ματογιάννια Μυκόνου. Ήταν πατέρας δύο παιδιών και παντρεμένος με την Αθηνά Κοντοπάνου, η οποία καθόταν στη θέση του συνοδηγού στη μοιραία Ferrari.

Δείτε απόσπασμα από το «The Wall»:

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ