Η Μέγκαν Φοξ παντρεύεται τον Μασίν Γκαν Κέλι: Το περίεργο τελετουργικό μετά το μεγάλο ναι! - Γιατί ήπιαν o ένας το αίμα του άλλου (φωτό)

Η ανατριχιαστική κίνηση της Μέγκαν Φοξ όταν δέχθηκε την πρόταση γάμου...

H Mέγκαν Φοξ είπε το μεγάλο «ναι» στην πρόταση γάμου που της έκανε ο αγαπημένος της, Μασίν Γκαν Κέλι. To ζευγάρι είναι μαζί εδώ και δυόμιση χρόνια περίπου και ήρθε η ώρα να κάνουν το επόμενο βήμα. 

 

 

 

Να σημειώουμε πως γνωρίστηκαν το 2020 δηλώνοντας μάλιστα πως η έλξη ήταν αμοιβαία από το πρώτο λεπτό. 

 

 

 

 

Να αναφέρουμε επίσης πως η Μέγκαν Φοξ ήταν παντρεμένη για 10 χρόνια με τον επίσης ηθοποιό Μπράιαν Όστιν Γκριν της σειράς Beverly Hills, με τον οποίο απέκτησε τρία παιδιά. 

 

 

Ο αρραβώνας με τον ράπερ Mασίν Γκαν Κέλι

Με μία ανάρτησή της στα social media, η πασίγνωστη ηθοποιός αποκάλυψε πως ο σύντροφός της, αποφάσισε να της κάνει πρόταση γάμου, την οποία κατέγραψε σε βίντεο.

Συγκεκριμένα βλέπουμε τον μουσικό να γονατίζει μπροστά της και να της κάνει πρόταση γάμου. Αυτός θα είναι ο πρώτος γάμος για τον Μασίν Γκαν Κέλι, ο οποίος έχει μια κόρη από προηγούμενη σχέση. 

 

 

«Τον Ιούλιο του 2020 καθίσαμε κάτω από ένα δέντρο. Ζητήσαμε μαγεία. Αγνοούσαμε τον πόνο που αντιμετωπίσαμε μαζί σε τόσο μικρό και τρελό χρονικό διάστημα. Δεν ξέραμε την δουλειά και τις θυσίες που θα απαιτούσε αυτή η σχέση από εμάς, αλλά ήμασταν μεθυσμένοι από αγάπη. Ενάμιση χρόνο αργότερα, έχοντας περάσει μαζί την κόλαση και έχοντας γελάσει περισσότερο από όσο φανταζόμουν ποτέ δυνατό, μου ζήτησε να τον παντρευτώ.

Και όπως σε κάθε ζωή πριν από αυτήν, και όπως σε κάθε ζωή που θα την ακολουθήσει, είπα ναι… και μετά ήπιαμε ο ένας το αίμα του άλλου» σημείωσε χαρακτηριστικά η Μέγκαν Φοξ.

 

 

 

 

 

 

Σύμφωνα με τη DailyMail, το δαχτυλίδι που έδωσε ο Μασίν Γκαν Κέλι στη Μέγκαν Φοξ έχει πάνω ένα διαμάντι και ένα σμαράγδι, τιμώντας έτσι τους λίθους που αντιστοιχούν στα γενέθλιά τους.

 

 

Ο ράπερ είχε δηλώσει πως ήταν ερωτευμένος με τη Μέγκαν Φοξ από την εφηβεία του. Όπως είχε πει, είχε την αφίσα της κολλημένη στον τοίχο του δωματίου του και ήταν το όνειρό του για πάρα πολλά χρόνια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ