Ο γοητευτικός πρίγκιπας της Σουηδίας Καρλ Φιλίπ με την πριγκίπισσα του Σοφία σε λαμπερή έξοδο - To νέo hair look της γαλαζοαίματης (φωτό)

Η λαμπερή εμφάνιση του πριγκιπικού ζεύγους της Σουηδίας! 

Ο πρίγκιπας Καρλ Φίλιπ της Σουηδίας και η πριγκίπισσα Σοφία ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το 2015 και απέκτησαν τρεις γιους τον 5χρονο πρίγκιπα Αλεξάντερ, τον 4χρονο πρίγκιπα Γκαμπριέλ και τον 10 μηνών Julian. 

 

 

Mάλιστα ο μικρόύλης Julian γεννήθηκε στις 26 Μαρτίου 2021.

Ο πρίγκιπας Καρλ Φίλιπ είναι ο μοναχογιός του βασιλιά Καρλ Γκουστάβ και της βασίλισσας Σοφίας της Σουηδίας και 4ος στην διαδοχή του θρόνου. Επόμενη στην σειρά να διαδεχθεί τους γονείς τους είναι η αδελφή του πριγκίπισσα Βικτώρια. 

 

 

 

 

Η πριγκίπισσα Σοφία, μια από τις ωραιότερες γαλαζοαίματες της Ευρώπης είναι γεννημένη το 1984 ως Σοφία Χριστίνα Χέλκβιστ.  Πριν από το γάμο της, η Σοφία ήταν μοντέλο και διαγωνιζόμενη σε τηλεοπτικό ριάλιτι. 

 

 Το βασιλικό ζευγάρι πριν λίγες ημέρες έκανε μια νέα εμφάνιση στην οποία η Πριγκίπισσα εντυπωσίασε τόσο με την στυλιστική της επιλογή, όσο και με το νέο look που υιοθέτησε στα μαλλιά. 

Η μαμά των τριών αγοριών φόρεσε ένα φόρεμα Dorothee Schumacher με γεωμετρικά σχέδια και σε γραμμή Α, το οποίο συνδύασε με statement σκουλαρίκια Raven Jewels. 

 

 

 

 

Όσο για το νέο hairlook, δεν είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε με αφέλειες.

 

 

Η σύζυγος του Πρίκγιπα της Σουηδίας έχει μια σχέση αγάπης με τις αφέλειες. Τελευταία φορά μάλιστα που την είδαμε με αυτό το κούρεμα ήταν τον περασμένο Ιούλιο όπου η οικογένεια αποκάλυψε τα νέα πορτρέτα της. 

Οι αφέλειες ταιριάζουν απόλυτα στο πρόσωπό της, επειδή είναι μικρό! 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ