Η Μαρία Ηλιάκη παρέα με τον κορωνοϊο: «Αν πιστεύεις ότι έχεις χειρότερο covid outfit από εμένα…» (βίντεο)

Είναι σε καραντίνα αλλά δεν χάνει το χιούμορ της

Σε καραντίνα στο σπίτι της βρίσκεται  η Μαρία Ηλιάκη, η οποία είναι ένα από τα πολλά πρόσωπα της showbiz που έχει νοσήσει με κορωνοϊό.

Η παρουσιάστρια, αν και είχε πυρετό τις προηγούμενες μέρες δεν πτοείται και κυρίως δεν χάνει το μοναδικό της χιούμορ.

 Η ίδια ανέβασε λοιπόν ένα βίντεο στη σελίδα της στο Youtube και δείχνει στους 583 χιλιάδες followers της το «covid outfit» της όπωως γράφει χαρακτηριστικά, που δεν είναι άλλο φυσικά από τις πιτζάμες της.

«Παρέα με τον #covid …αν πιστεύεις ότι έχεις χειρότερο #covidoutfit από εμένα στείλε μου φωτό σε dm…??? η χειρότερη κάτι θα κερδίσει …δεν έχω σκεφτεί ΤΙ….αλλά κάτι θα βρω …τι βασίλισσα ?του Instagram είμαι ?❤️ #covid_19 #φασιοαικο» έγγραψε στο post.

«Είμαι εδώ με χαρτί για την καταρροή και με ένα αρωματικό κερί για να μη χάσω την όσφρηση. Θέλω να τσεκάρω. Έχω πυρετό που έχει φτάσει μέχρι 38 σήμερα. Χθες είχα 39+. Χθες ζορίστηκα. Έχω αρκετή καταρροή, λίγο πόνο στα κόκκαλα, αυτά… Να πούμε βέβαια ότι είμαι εμβολιασμένη, έχω κάνει τις δύο δόσεις και περίμενα να κάνω την τρίτη αλλά με πρόλαβε!» είπε η Μαρία Ηλιάκη στην εκπομπή Το λες Τώρα, την Κυριακή.

«Όταν έμαθα ότι έχω κορωνοϊό πλάνταξα στο κλάμα. Δεν φοβήθηκα για μένα, αλλά και το παιδί μου. Οι έρευνες ακόμη δεν είναι συγκεκριμένες όσο αφορά στα βρέφη, μίλησα με την παιδίατρό μου, μου είπε να το παρακολουθούμε, συνεχίζω τον θηλασμό κανονικά, θα κάνω στην κόρη μου ένα μοριακό τεστ αύριο» πρόσθεσε η παρουσιάστρια που πριν από έξι μήνες έφερε στον κόσμο την κορούλα της Κατερίνα,

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ