28χρονη μήνυσε γνωστό πλαστικό χειρουργό: «Δεν έχω πλέον μύτη, έπεσε το ένα βλέφαρό μου - πήγα για 5 διορθωτικές στο εξωτερικό» (βίντεο)

Τι είπε ο δικηγόρος της αεροσυνοδού για την υπόθεση

Νεαρή αεροσυνοδός κατέθεσε αγωγή "μαμούθ" σε γνωστό πλαστικό χειρούργο των Αθηνών, που έχει απασχολήσει τα media, για τεράστια ζημιά που έχει υποστεί από τις επεμβάσεις που πραγματοποίησε.

Ο Απόστολος Λύτρας, ο δικηγόρος της 28χρονης, μιλώντας στο Πρωινό του ANT1 περιέγραψε την κατάσταση της υγείας της αεροσυνοδού αλλά αναφέρθηκε και στην αγωγή που η εντολέας του κατέθεσε.

«Ζητάει 1 εκατομμύριο για τη σωματική και την ηθική βλάβη ενώ έχει κάνει πάνω από πέντε ταξίδια στο εξωτερικό για να διορθώσει τη ζημιά αλλά δεν είναι αναστρέψιμη. Είναι παραμορφωμένη» είπε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος. 

 

 

«Της κατέστρεψε το ρινικό κόκκαλο. Η γυναίκα φυσικά δεν έχει μύτη. Όπως το ακούτε. Λείανε υπερβολικά το ρινικό οστό. Επίσης χωρίς να έχει συνεννοηθεί με τον γιατρό, της έβαλε λίπος κάτω από τα μάτια, με αποτέλεσμα και αυτό να φεύγει μόνο του και να πέσει στο ένα της μάτι.

Η γυναίκα έχει πάει στην Αμερική και σε άλλα μέρη και δεν μπορεί να διορθωθεί το πρόσωπο. Είναι παραμορφωμένη. Το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ περίεργο. Είναι ένας πολύ γνωστός Έλληνας χειρουργός και μιλάμε καθαρά για ένα ιατρικό λάθος» πρόσθεσε ακόμα αναφέροντας ότι η κοπέλα έχει κάνει «πάνω από πέντε ταξίδια στο εξωτερικό».

Βάσει του ρεπορτάζ της εκπομπής, η 28χρονη απευθύνθηκε και σε ιατροδικαστή για τη βλάβη που υπέστη από τις πλαστικές επεμβάσεις.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ