O Έλληνας δημοσιογράφος Γιάννης Βίτσας και ο Γολγοθάς του στην Εσθονία με κορωνοϊό - ''Εδώ πέρα δεν υπάρχει καμία υποδομή για τους ασθενείς με COVID'''

Ο Γιάννης Βίτσας, Έλληνας δημοσιογράφος, καταγγέλλει πως εγκλωβίστηκε στην Εσθονία. Πήγε για διακοπές και κόλλησε κορωνοϊό. 

 

Έναν Γολγοθά ζει τις τελευταίες ημέρες ο δημοσιογράφος Γιάννης Βίτσας. Συγκεκριμένα ο συγγραφέας βρίσκεται σε καραντίνα σε ξονοδοχείο στο Ταλίν της Εσθονίας. αφού κόλλησε κορωνοϊό. 

Να σημειώσουμε πως πήγε για διακοπές την Πρωτοχρονιά στην Εσθονία, κόλλησε και από εκείνη την ώρα ξεκίνησε το μαρτύριο! 

Μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στο Happy Day, ο Γιάννης Βίτσας εξομολογήθηκε τα εξής: «Εδώ πέρα δεν υπάρχει καμία υποδομή για τους ασθενείς με COVID… Ευτυχώς βρέθηκε ένα ξενοδοχείο, γιατί οι περισσότεροι είναι αρνητικοί, δεν υπάρχει κανένα ξενοδοχείο καραντίνας.

Έκανα το rapid test που απαιτείται για να επιστρέψεις στην Ελλάδα, βγήκε θετικό -κοστίζει 68 ευρώ- και μέσω της πρεσβείας βρήκα ένα ξενοδοχείο που δεν είναι φθηνό. Εδώ είναι υποχρεωτικό να κάνεις 10 μέρες καραντίνα».

«Αυτή τη στιγμή το έχω ξεπεράσει, παρ’ όλα αυτά είμαι ακόμα θετικός στα τεστ, που σημαίνει ότι δεν μπορώ να φύγω», είπε ο Γιάννης Βίτσας.

Ο ίδιος δεν το έβαλε ποτέ κάτω και παρά τις δύσκολες καταστάσεις που πέρασε παρέμεινε ψύχραιμος και μάλιστα ανέβαζε φωτογραφίες από το όμορφο μέρος στο οποίο αναγκάστηκε να μείνει! 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ