Μυριέλλα Κουρεντή με κλάματα: «Ο Γιάννης μου λείπει πολύ, θέλω να τον πάρω αγκαλιά να του πω ότι τον αγαπάω» (βίντεο)

«Σκεφτόμουν ότι αυτές τις μέρες ήταν η γιορτή του»

Σε κλάματα ξέσπασε στο Survivor, η Μυριέλλα Κουρεντή η οποία θυμήθηκε τον φημολογούμενο σύντροφό της Γιάννη Λυγνό ή John Lygnos, τον οποίο βέβεια αποκάλεσε «συνεργάτη» της.

Μετά τα φιλιά στο στόμα που αντάλλαξε στο ριάλιτι επιβίωσης με τον  παίκτη των “Μαχητών”, Γιώργο Κατσαούνη, η ηθοποιός «λύγισε» μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής.

 

 

«Σκεφτόμουν ότι αυτές τις μέρες ήταν η γιορτή του John, του συνεργάτη μου. Όταν είμαι μαζί του είναι λες και είμαι με τον εαυτό μου, μοιραζόμαστε τη σιωπή, μοιραζόμαστε τον θόρυβο, γελάμε πολύ. Τον φαντάζομαι να βλέπει όλα αυτά που συμβαίνουν σε μένα στο παιχνίδι και να στεναχωριέται πάρα πολύ» είπε και πρόσθεσε:

«Θα ήθελα πάρα πολύ να τον πάρω μία αγκαλιά και να τον κοιτάξω και να τον μυρίσω και να του πω ότι τον αγαπάω πάρα πολύ και ότι μου έχει λείψει πάρα μα πάρα πολύ.

Αυτό που θα ήθελα να κάνω κυρίως είναι να του πω ότι θυμάμαι τα πάντα. Θυμάμαι ό,τι υπόσχεση έχουμε δώσει ο ένας στον άλλο για το πόσα πράγματα θα κάνουμε.

 

 

Και όσο μακριά κι αν είμαι τον νιώθω και θέλω να του πω να μην αγχώνεται, γιατί είμαι πολύ δυνατή. Ξέρει τι έχω περάσει και τι έχω ξεπεράσει στη ζωή μου… και… Μυριέλλα and John forever».

 

Ο Γιάννης Λυγνός πάντως δεν φάνηκε να ενοχλήθηκε από το τετ-α-τετ της Μυριέλλας με τον παίκτη των Μαχητών με τον ίδιο να λέει μεταξύ άλλων στο Open ότι:

«Όσον αφορά τις σκηνές με τον Κατσαούνη δεν με τάραξαν και από τη στιγμή που δεν ενοχλούμαι εγώ, δεν καταλαβαίνω γιατί να ενοχληθεί κάποιος άλλος».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ