Σαρλίν, Κέιτ, Λετίσια, Μάξιμα, Ματθίλδη: Πριγκίπισσες & βασίλισσες που φόρεσαν τουαλέτες με έναν ώμο και εντυπωσίασαν (φωτό)

Τα βραδινά τους φορέματα που ξεχώρισαν

Οι βασίλισσες, πριγκίπισσες και Δούκισσες του εξωτερικού έχουν φορέσει κατά καιρούς, σε επίσημες εμφανίσεις τους, υπέροχες τουαλέτες με έναν ώμο.

Με μια τέτοια είδαμε να ποζάρει και η Kate Middleton σε ένα από τα τρια πορτέτα της που δόθηκαν στη δημοσιότητα την Κυρικαή, για τα 40ά της γενέθλια.

Το κατακκόκινο φόρεμα ήταν από τον αγαπημένο της οίκο, τον Alexander McQueen, που είχε αναλάβει άλλωστε να δημιουργήσει και το φανταστικό νυφικό που φόρεσε στον γάμο της με τον πρίγκιπα William.

Instagram/dukeandduchessofcambridge-? Paolo Roversi

Με αφορμή λοιπόν το συγκεκριμένο πορτέτο της Δούκισσας του Κέιμπριτζ το Paris Match συγκέντρωσε μερικά άλλα παραδείγματα βραδινών φορεμάτων, με ασύμμετρη λαιμόκοψη, διαφορετικών χρωμάτων και στυλ.

Πρόκειται για φουστάνια που φορέθηκαν τόσο από την Middleton, όσο και από άλλες πριγκίπισσες όπως η Mary της Δανίας, η Victoria της Σουηδίας, ή η Charlene του Μονακό.

Και μην ξεχνάμε βέβαια τις βασίλισσες, Λετίσια της Ισπανίας, Μάξιμα της Ολλανδίας, Ματθίλδη του Βελγίου, που με την σειρά τους έχουν κάνει μοναδικές εμφανίσεις με εντυπωσιακές τουαλέτες. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ