Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη: «Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά» - η ζωή της στο Μεξικό & οι παρενοχλήσεις που δέχτηκε (βίντεο)

Μένει μόνιμα εκεί μαζί με τον σύντροφό της

Στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα!» μίλησε η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη με την ίδια να αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ζωή της στο Μεξικό, αλλά και στις παρενοχλήσεις που έχει δεχτεί στον χώρο του θεάματος όσο δούλευε στην Ελλάδα.

«Είναι ωραία μ’ αρέσει το Μεξικό, η αρχή ήταν δύσκολη», είπε η ηθοποιός στο Mega για την απόφασή της να ακολουθήσει τον σύντροφό της στο Μεξικό.

«Γνωριστήκαμε στο Παρίσι, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά αλλά ήταν περίεργη η κατάσταση στην αρχή. Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα πίστευα ότι θα καταλήξω στο Μεξικό».

Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη-Marc Cojab

Η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη ασχολείται με τη μόδα ενώ έχει αφήσει πίσω της την υποκριτική. «Μου λείπε αλλά δεν είναι εφικτό τώρα. Μου λείπει και η ζωή μου στην Ελλάδα, οι φίλοι μου, η καθημερινότητα. Να μείνω στο Μεξικό μόνιμα αποκλείεται».

Η ηθοποιός μίλησε για την παρενόχληση που έχει βιώσει, λέγοντας ότι ήταν ο λόγος για να αφήσει δουλειά.

«Υπάρχουν στιγμές που αισθάνθηκα πολύ πιεσμένη. Μίλησα γιατί αισθάνθηκα ότι πρέπει να πω ότι αυτό όντως συμβαίνει, μου έχει συμβεί και μένα. Είναι ένα κουτάκι μέσα μου που δεν το έχω ανοίξει ακόμα και δεν ξέρω αν θα το ανοίξω».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ