Εκθαμβωτική η Adele με κατακόκκινη σατέν τουαλέτα & το μήλο στο χέρι - «κερασάκι» τα διαμάντια στο λαιμό της (φωτό)

Η φωτό από το νέο της video clip

Ένα εντυπωσιακό στιγμιότυπο από το νέο της βίντεο κλιπ για το «Oh My God» μοιράστηκε το Σάββατο, με τους 48.2 εκατομμύρια followers της στο Instagram η Adele.

Η 33χρονη Βρετανίδα πόζαρε σαν άλλη Χιονάτη, κρατώντας ένα μήλο και φορώντας μια απίθανη κόκκινη σατέν τουαλέτα σε συνδυασμό με ένα διαμαντένιο κολιέ και σκουλαρίκια.

Στην εικόνα που δόθηκε στη δημοσιότητα η τραγουδίστρια είναι σαν σταρ του παλιού Χόλιγουντ. Έχει τα μαλλιά της σε wet look και ταίριαξε το μανικιούρ της με το κόκκινο σύνολό της.

Photo: Instagram 

Στην ανάρτησή της επιβεβαίωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου της μουσικού βίντεο, γράφοντας: «Oh My God Video - 12 Ιανουαρίου».

Σύμφωνα με την Daily Mail η τουαλέτα που φοράει η Adele είναι μια custom made Vivienne Westwood δημιουργία, ενώ στοstyling επιμελήθηκε ο Jamie Mizrahi. Το διαμαντένιο κολιέ και τα σκουλαρίκια της, που σίγουρα αποτελούν το «κερασάκι» στην εμφάνισή της, είναι από τον οίκο Cartier .


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Την Πέμπτη η 33χρονη μοιράστηκε στο Instagram ένα ασπρόμαυρο απόσπασμα 15 δευτερολέπτων από το νέο της βίντεο, στο οποίο βλέπουμε  ένα σκοτεινό δωμάτιο πριν η κάμερα επικεντρωθεί στην Adele. «Ξεκουράστηκα και επαναρυθμίστηκα! Νιώθοντας έτοιμη για το 2022, έρχονται τόσα πολλά, είμαι ενθουσιασμένη που θα το δείτε όλοι x'» έγραψε στο post της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ