Με κορωνοϊό ο Αλέξης Τσίπρας - Μολύνθηκε και το μωρό της Έφης Αχτσιόγλου - Δημήτρη Τζανακόπουλου (φωτό)

Οι αναρτήσεις τους

Ο κορωνοϊός «χτυπά» πλέον και την πόρτα των πολιτικών με τον Αλέξη Τσίπρα να κάνει γνωστό μέσα από ανάρτησή του ότι είναι θετικός στον ιό.

Ο ίδιος ενημέρωση ειδικότερα μέσα από το Twitter ότι έκανε «προληπτικό μοριακό έλεγχο» και πως ευτυχώς η σύντροφός του Μπέττυ Μπαζιάνα και τα παιδιά τους δεν έχουν κολλήσει.

Αναλυτικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε: «Σε προληπτικό μοριακό έλεγχο βρέθηκα χθες βράδυ θετικός. Ευτυχώς η Μπέττυ και τα παιδιά είναι αρνητικοί. Έχω μέχρι στιγμής ήπια συμπτώματα και ελπίζω να είμαι σύντομα υγιής».

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο Twitter ευχήθηκε περαστικά στον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

«Εύχομαι περαστικά στον Αλέξη Τσίπρα! Έχοντας κάνει και την αναμνηστική δόση του εμβολίου, είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά» έγραψε.

 

 

 

Με κορωνοϊό και ο γιος της Έφης Αχτσιόγλου και του Δημήτρη Τζανακόπουλου

«Δυστυχώς ο μικρός μας νοσεί με κορωνοϊό. Τόσο εγώ όσο και ο Δημήτρης είμαστε (προς το παρόν) αρνητικοί. Βρισκόμαστε σε καραντίνα μέχρι νεωτέρας.

 

 

 

 

Μόνη μας έγνοια τώρα η γρήγορη ανάρρωση του μικρούλη. Δύναμη και υπομονή σε όσες/ους περνάνε δύσκολα και καλή ανάρρωση» έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook η πρώην υπουργός Εργασίας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ η οποία καλωσόρισε στον κόσμο το παιδάκι της τον Ιούλιο του 2021.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ