Με το βλέμμα στην Άνοιξη του 2022: Οι 6 μεγάλες τάσεις της σεζόν - κατευθείαν από τις πασαρέλες (φωτό)

Από μίνι φούστες, μέχρι bra tops και ανάλαφρα prints

Υπήρχαν μερικές προτάσεις για την Άνοιξη του 2022, τις οποίες είδαμε να επαναλβάνονται στις πασαρέλες των μεγάλων οίκων μόδας.

Από μίνι φούστες, μέχρι bra tops, ανάλαφρα prints και υφές όπως το gingham οι τάσεις του έτους προμηνύουν μια άκρως ενδιαφέρον χρονιά όσον αφορά την μόδα.

Βάσει των όδων παρουσιάσαν λοιπόν οι designers τους προηγούμενους μήνες το Marie Claire προβλέπει για την Άνοιξη του 2022 έξι trends που αναμένεται να δούμε παντού.

1. Crochet Crazed

Image credit: Altuzarra, Gabriela Hearst, Alberta Ferretti

Πλεκτά ρούχα και λεπτομέρειες από βελονάκι ήταν ένα από τα κύρια θέματα στις πασαρέλες 

2. The Less is More Cardigan

Image credit: Prabal Gurung, Michael Kors Collection, Brandon Maxwell

Τις προηγούμενες σεζόν είχαμε δει πιο φαρδιές γραμμές όσον αφορά τις ζακέτες ωστόσο φέτος οι σχεδιαστές ακολούθησαν μια άλλη προσέγγιση με πιο κοντά μήκη και ρετρό αισθητικής δημιουργίες.

3. Multiplied Minis

Image credit: Moschino, Max Mara, Markarian

 

Εξακολουθούμε να λατρεύουμε τις μίντι φούστες, αλλά η άνοιξη είναι για μίνι! Οι σχεδιαστές πρότειναν μεταξύ άλλων κομψά σύνολα με τοπ και σακάκια.

4. Gaga for Gingham 

Image credit: Carolina Herrera, Prabal Gurung, Michael Kors Collection

 

Το Gingham έγινε σπορ στις πασαρέλες του Brandon Maxwell και του Michael Kors, ενώ ο Prabal και η Carolina Herrera συνδύασαν το print με υφάσματα από παγιέτες και βελούδινα παλτό.

5. White Before Labor Day

Image credit: Fendi, Jil Sander, Erdem

Οι σχεδιαστές έχουν δώσει πλεον τη συγκατάθεσή τους στο να φοράμε ένα ολόλευκο σύνολο καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου! Έτσι είδαμε λευκά μάξι φορέματα στην πασαρέλα του Fendi και total white loooks στο catwalk του Jil Sander.

6. Bras as Tops

Image credit: Jonathan Simkhai, Coach, Fendi

Μινιμαλιστικά σουτιέν φορεμένα ως μπλουζάκια, κατέλαβαν τις πασαρέλες των Jonathan Simkhai, Coach και Fendi.  Για να επιτευχθεί ένα όχι και τόσο γυμνό λουκ, οι σχεδιαστές συνδύασαν τα σουτιέν με κοστούμια, πλισέ φούστες και σακάκια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ