Μαρία Κωνσταντάκη για Τζένη Μπαλατσινού: «Γέννησε πολύ ξαφνικά, δεν ήμουν δίπλα της - είναι μαχήτρια» (βίντεο)

Αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σχέση τους

Η Μαρία Κωνσταντάκη μίλησε στο «Happy Day» για τις επιλογές της καριέρας της αλλά και για την ιδιαίτερη σχέση της με τη Τζένη Μπαλατσινού.

«Η παρουσίαση με ενδιαφέρει, αλλά σε ένα πρότζεκτ που να μου αρέσει. Μου έχουν προτείνει να είμαι πάνελ σε πρωινές και μεσημεριανές εκπομπές, αλλά διαφωνώ με τον σχολιασμό. Δεν μπορείς να ξέρεις γιατί αποδέχεται ή απορρίπτει κάποιος τις προτάσεις για τα ριάλιτι» είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός στην Χριστιάνα Κοχλατζή.

«Γέννησε πολύ ξαφνικά, δεν ήμουν δίπλα της, το έμαθα τηλεφωνικά. Ήμουν από τους λίγους που βρέθηκαν στο γάμο της.

Όταν ένας δικός σου άνθρωπος φτάνει τόσο κοντά στο κίνδυνο, όπως η Τζένη στη γέννα, είναι πολύ στενάχωρο. Έμαθα για την περιπέτειά της όταν είχε διαφύγει τον κίνδυνο, ανακουφίστηκα.

Η Τζένη είναι μαχήτρια, είναι πολύ καλά και το μωρό καταπληκτικό» είπε για το πρώην μοντέλο, παρουσιάστρια και επιχειρηματία, η οποία στις 25 Δεκεμβρίου του 2020 έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδί της, τον καρπό του έρωτά της με τον δεύτερο σύζυγό της Βασίλη Κικίλια.

Να υπενθυμίσουμε πως από τον προηγούμενο γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο η Τζένη έχει αποκτήσει τρία παιδιά, την Αμαλία, την Αλεξάνδρα και τον Μάξιμο. 

Μιλώντας τον Απρίλιο στο «Down Town» η πρώην εστεμμένη είχε μιλήσει για τον δύσκολο τοκετό της λέγοντας μεταξύ άλλων ότι ο σύζυγός της ήταν ο «φύλακας άγγελός» της. «Είχα προαίσθημα ότι θα είναι δύσκολος τοκετός. Το ένιωθα. 

Είχα ένα πολύωρο και δύσκολο χειρουργείο και ο Βασίλης ήταν μέσα σε όλη τη διάρκεια. Περάσαμε μια σκληρή δοκιμασία και αυτό μας υπενθύμισε για άλλη μία φορά πως τίποτα δεν είναι δεδομένο. Τις ημέρες που έμεινα στην εντατική κατάλαβα πως μεγαλώνοντας θέλω να βρίσκομαι εκεί που επιθυμώ και μόνο.

Πως ο χρόνος που πάντα θεωρούμε άπλετος είναι πολύ λίγος. Kάναμε Πρωτοχρονιά με τον άντρα μου στη μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών δίπλα στο παιδί μας και προσευχόμασταν να πάμε γρήγορα σπίτι όλοι μαζί… Καταφέραμε να το κρατήσουμε στην αγκαλιά μας για πρώτη φορά 12 μέρες αφότου γεννήθηκε. Και, ναι, ο Βασίλης ήταν ο φύλακας άγγελός μου».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ