Θετική στον κορωνοϊό η Ναταλία Γερμανού: «Φουλ εμβολιασμένος σημαίνει να κολλάς & να το περνάς σαν κρυωματάκι» (φωτό)

Η ανάρτηση της παρουσιάστριας

Τα κρούσματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα έχουν «δει αύξηση τις τελευταίες ημέρες και η showbiz δεν αποτελεί εξαίρεση, με όλο και περισσότερους διάσημους να κάνουν γνωστό, μέσα από αναρτήσεις τους ότι κόλλησαν τον ιό.

Ανάμεσά τους και η Ναταλία Γερμανού η οποία ανέφερε μεταξύ άλλων σε story της στο Instagram ότι είναι θετική παρόλο που έχει εμβολιαστεί.

«Φουλ εμβολιασμένος λοιπόν σημαίνει με απλά λόγια: να κολλάς (τελικά) και να το περνάς σαν τετραήμερο κρυωματάκι μόνο με τσάι, ντεπόν, καλό φαγητό, βιταμίνες και Netflix».

«Ότι θα έκανες αν κρυολογούσες και προ Covid. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν!! Εμβολιαστείτε παιδιά» έγραψε χαρακτηριστικά.

Η Ναταλία Γερμανού για τον πατέρα της και το ελληνικό #Metoo

Η παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά και μίλησε μεταξύ άλλων για τον πατέρα της Φρέντυ Γερμανού, αλλά και για το  #Metoo.

«Έχω αρκετές συμβουλές από τον πατέρα μου. Η πιο βασική που με έχουν ρωτήσει αρκετές φορές και θέλω να την επαναλαμβάνω είναι όταν μου είπε: "Δεν με πειράζει αν θα γίνεις μία καλή παρουσιάστρια ή καλή ραδιοφωνική παραγωγός ή καλή στιχουργός.

Καλός άνθρωπος γίνε, τα άλλα δεν με πολυνοιάζουν". Έχουμε υποτιμήσει την καλοσύνη. Όσο περνάει ο καιρός, γεμίζουμε τοξικούς ανθρώπους και στον χώρο μας και γενικά παντού. Ο κόσμος είναι μέσα στον θυμό» είπε για τον γνωστό δημοσιογράφο.

Για το κίνημα #MeToo και τον τρόπο που το χειρίστηκε με την ομάδα της στο «Καλύτερα Δε Γίνεται!» η Ναταλία Γερμανου ανέφερε: «Πιστεύω ότι όλοι μας στην εκπομπή νιώσαμε σαν να μας πέταξαν έναν κουβά με παγωμένο νερό στο κεφάλι, γιατί ήρθαμε αντιμέτωποι με ονόματα που γνωρίζαμε και ανθρώπους που γνωρίζαμε αλλά με καταστάσεις που δεν είχαμε φανταστεί.

Το χειριστήκαμε, θέλω να πιστεύω, ως επί το πλείστον σωστά. Είχαμε μία κοινή πορεία, ένα κοινό σκεπτικό και μία κοινή γραμμή και οι πέντε μας στο ότι για εμάς ένας είναι ο στόχος, ένας είναι ο σκοπός και μία είναι η έννοια μας. Τα κορίτσια και τα αγόρια που είχαν υποστεί τις κακοποιήσεις».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ