Nicolas Cage: Πατέρας για τρίτη φορά ο 58χρονος σταρ - Η 27χρονη σύζυγός του και η πρόταση γάμου μέσω FaceTime

Το ζευγάρι έχει 30 χρόνια διαφορά.

Ο σταρ του Χόλιγουντ πλέει σε πελάγη ευτυχίας με την πέμπτη του σύζυγο, την 27χρονη Riko Shibata, η οποία κυοφορεί τον καρπό του έρωτά τους. Μετρώντας ήδη πέντε γάμους στο ενεργητικό του ο 58χρονος σήμερα Nicolas Cage είναι παντρεμένος από τον Φεβρουάριο του 2021 με την Riko. Ο ηθοποιός μαζί με την αγαπημένη του Γιαπωνέζα, σε λίγους μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους τον πρώτο τους παιδί.
 
 
Ο Αμερικανός ηθοποιός έχει αποκτήσει δύο παιδιά από προηγούμενες σχέσεις του, την 16χρονη Kαλ -Eλ και τον 31χρονο Γουέστον.
 
Το ζευγάρι που έχει 30 χρόνια διαφορά, γνωρίστηκε στην Ιαπωνία. Η 27χρονη είναι τέσσερα χρόνια μικρότερη από τον πρώτο γιο του ηθοποιού.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη K Mack (@kmacksworld)

 
Επιβεβαιώνοντας τις φήμες περί εγκυμοσύνης της πέμπτης συζύγου του, ο Αμερικανός ηθοποιός δήλωσε: «Είναι αλήθεια και είμαστε πολύ χαρούμενοι».
 
Σύμφωνα με την «Daily Mail», ο Nicolas Cage, έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του μέσω FaceTime στέλνοντας το μονόπετρο με κούριερ στην Ιαπωνία καθώς λόγω της πανδημίας του κορωνοιού, δεν επιτρέπονταν τα ταξίδια.
 
 
Ποιες ήταν οι άλλες τέσσερις γυναίκες του Nicolas Cage;
 
1. Patricia Arquette
 
Η πρώτη σύζυγος του ήταν η ηθοποιός Patricia Arquette. Οι δυο τους γνωρίστηκαν, σύμφωνα με το People, σε ένα εστιατόριο το 1987 όπου ο Cage έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του επί τόπου.
 
Σε συνέντευξή της το 2018 στο What What Happens Live with Andy Cohen, η ίδια είχε πει ότι ο Nicolas Cage της είχε ζητήσει να του βάλει μια «αποστολή» η οποία συμπεριελάμβανε μεταξύ άλλων πράγματα όπως το να πάρει ένα αυτόγραφο από τον D. Salinger ή να κλέψει ένα άγαλμα του Bob Big Boy. Αν τα κατάφερνε θα την έκανε να τον παντρευτεί.
 
 
Τελικά έτσι και έγινε με την Arquette να είναι τότε μόλις 19 ετών! Τελικά το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας τον Απρίλιο του 1995 και το διαζύγιό τους οριστικοποιήθηκε το 2001.
 
Δείτε τις υπόλοιπες εδώ:

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ