Βασιλικοί γάμοι του 2021 που άφησαν εποχή - Από τον Πρίγκιπα Φίλιππο και την Νίνα Φλορ ως τον Μέγα Δούκα Γκεόργκι Μιχαήλοβιτς Ρομανόφ

Οι γαλαζοαίματοι που ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το 2021! 

Το Εirinika παρουσίασε καθ’ όλη την διάρκεια του 2021 τους εντυπωσιακούς γάμους γαλαζοαίματων, αλλά και τα γαμήλια πάρτυ τους που άφησαν εποχή.

Ας τους δούμε:

Τα best of του πριγκιπικού γάμου στην Αθήνα: Το eirinika κάλυψε την τελετή & τις δεξιώσεις - όλα όσα έγιναν 

Το Eirinika κάλυψε από την αρχή τον θρησκευτικό γάμο του πρίγκιπα Φίλιππου και της Νίνα Φλορ που έγινε στη Μητρόπολη Αθηνών στις 23 Οκτωβρίου, μεταδίδοντας live όλες τις εξελίξεις και τώρα σας φέρνουμε τα best of!

Από το prewedding party, στο μυστήριο, την δεξίωση και το γεύμα που ακολούθησε είδαμε μέλη βασιλικών οικογενειών αλλά και πρόσωπα από την υψηλή κοινωνία να δίνουν το παρών.

Οι λαμπεροί καλεσμένοι

Η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας μαζί με την αδελφή της πριγκίπισσα Ειρήνη (αδελφές του Κωνσταντίνου), η πριγκίπισσα Βενεδίκτη της Δανίας (μικρότερη αδερφή της Άννας Μαρίας και βασίλισσας Μαργαρίτας της Δανίας), η πριγκίπισα Αικατερίνη, η πριγκίπισσα Αλεξία, ο πρίγκιπας Νικόλαος μαζί με την σύζυγό του Τατιάνα Μπλάτνικ, η Μαρί Σαντάλ με τον πρίγκιπα Πάυλο και τα παιδιά τους, οι πριγκίπισσες Θεοδώρα Αλεξία, ο πρίγκιπας Μιχαήλ, εγγονός του Γεώργιου Α΄ της Ελλάδας και η σύζυγός του Μαρίνα Καρέλλα ήταν ανάμεσα στους royals που βρέθηκαν στη Μητρόπολη.

Η πριγκίπισσα Βενεδίκτη της Δανίας και η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας (δεξιά)

Ο Σταύρος Νιάρχος με την Dasha Zhukova

Ο πρίγκιπας Μιχαήλ με την Μαρίνα Καρέλλα

Ακόμα καλεσμένες ήταν οι εγγονές της βασίλισσας Ελισάβετ, πριγκίπισσα Βεατρίκη και πριγκίπισσα Ευγενία, οι οποίες συνοδευόντουσαν από τους συζγύγους τους Edoardo Mapelli και Jack Brooksbank αντίστοιχα.

Δείτε όλο το άρθρο εδώ

Ανάρπαστες σε όλο τον κόσμο οι φωτογραφίες από τον αυτοκρατορικό γάμο στη Ρωσία - Εξώφυλλο στην Paris Match οι νέοι βασιλείς 

Τον γύρο του κόσμου έκαναν οι φωτογραφίες από το γάμο του Μέγα Δούκα Γκεόργκι Μιχαήλοβιτς Ρομανόφ , με την νεοεστεμμένη πριγκίπισσα Βικτώρια Ρομανόβνα Μπεταρίνι στις 1/10121

Ο πρώτος αυτοκρατορικός γάμος στη Ρωσία μετά από έναν αιώνα, έγινε πρώτο θέμα σε πολλά διεθνή μέσα, με την γαλλική Paris Match να φιλοξενεί τους νέους βασιλείς στο εξώφυλλο.

 

 

 

 

 

Η νύφη επέλεξε ένα μεταξωτό ρομαντικό νυφικό με εντυπωσιακή κεντημένη ουρά και καλυμμένα κουμπιά στα μανίκια για τον γάμο της με τον Μέγα Δούκα Γκεόργκι Μιχαήλοβιτς Ρομανόφ που πραγματοποιήθηκε στον εμβληματικό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ισαάκ στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας.

 

 

Το εντυπωσιακό νυφικό είναι της σχεδιάστριας Ριμ Άκρα.

a_royal_obsession- Ιnstagram

Το αγόρασε η ίδια από ένα κατάστημα στη Ρωσία, δήλωσε εκπρόσωπος της σχεδιάστριας:

a_royal_obsession- Ιnstagram

a_royal_obsession- Ιnstagram

 

 

 

 

«Είναι ένα κλασικό νυφικό που έχει ραφτεί στη Νέα Υόρκη με ευρωπαϊκά υφάσματα.

Δείτε όλο το άρθρο εδώ

Η πριγκίπισσα Μάκο της Ιαπωνίας παντρεύτηκε κοινό θνητό - Η 26χρονη έχασε τη Βασιλική της ιδιότητα για να ζήσει με τον αγαπημένο της (φωτό - βίντεο)

Η πριγκίπισσα Μάκο της Ιαπωνίας παντρεύτηκε έναν κοινό θνητό την Πέμπτη 21/10/21 , χάνοντας έτσι την βασιλική της ιδιότητα. 

Η ίδια θεωρείται πλέον απλή πολίτης μετά τον γάμο της με τον Κέι Κομούρο, έναν 30χρονο Ιάπωνα απόφοιτο νομικής που ζει στη Νέα Υόρκη, όπως ορίζουν σε αυτές τις περιπτώσεις οι κανόνες που αφορούν τις γυναίκες της αυτοκρατορικής οικογένειας.

 

 

Ο αρραβώνας τους που αρχικά αντιμετωπίστηκε με ενθουσιασμό από τον ιαπωνικό λαό σύντομα επισκιάστηκε από προβλήματα καθώς τα ταμπλόιντ έκαναν λόγο για οικονομικό σκάνδαλο που αφορούσε τη μητέρα του Κομούρο, με αποτέλεσμα ο Τύπος να στραφεί σε εκείνον. 

 

 

Η ιστορία τους ξεκίνησε σχετικά ήσυχα το 2017 όταν ο ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του. «Θα είμαι ευτυχισμένη εάν μπορέσω να δημιουργήσω μια ζεστή οικογένεια γεμάτη χαμόγελα», δήλωσε η Μάκο σε συνέντευξη Τύπου, όταν τα γεμάτα αγάπη βλέμματα που αντάλλασαν γοήτευσαν τους Ιάπωνες αναφέρει το ΑΠΕ.

 

 

Οι ταμπλόιντ έκαναν λόγο για οικονομική διαμάχη μεταξύ της μητέρας του Κομούρο και του πρώην αρραβωνιαστικού της, με τον άνδρα να υποστηρίζει ότι μητέρα και γιος δεν του είχαν επιστρέψει χρέος ύψους περίπου 35.000 δολαρίων. Ο Κομούρο είπε ότι τα χρήματα είχαν δοθεί ως δώρο, όχι ως δάνειο. Το 2021, εξέδωσε μια εξήγηση 24 σελίδων και είπε ότι θα πληρώσει προκειμένου να διευθετηθεί το ζήτημα. 

 

 

Τον Φεβρουάριο του 2018, ο γάμος αναβλήθηκε έως το 2020, κατά τα φαινόμενα για να υπάρξει περισσότερος χρόνος «προετοιμασίας». Έξι μήνες αργότερα ο Κομούρο αναχώρησε για τη νομική του Πανεπιστημίου Φόρνταμ και επέστρεψε τρία χρόνια αργότερα.

Δείτε όλο το άρθρο εδώ

Η νέα Ρωσίδα πριγκίπισσα είναι Ελληνίδα: Η Φωτεινή Γεωργαντά παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Rostislav, απόγονο των Ρομανόφ 

Ελληνίδα είναι η νέα Ρωσίδα πριγκίπισσα με την Φωτεινή Γεωργαντά να παντρεύεται πριν από λίγες εβδομάδες τον αγαπημένο της πρίγκιπα Rostislav Rostislavovich Romanov, σε μια λαμπρή τελετή στο Παρίσι.

Ο γαμπρός είναι απόγονος της δυναστείας των Ρομανόφ, η οποία σημειώνεται ότι κυβέρνησε τη Ρωσία για περισσότερους από τρεις αιώνες πριν ο Νικόλαος Β παραιτηθεί στις αρχές του 1917. Ο Νικόλαος ήταν ο τελευταίος τσάρος της χώρας και σκοτώθηκε από τους Μπολσεβίκους, μαζί με τη σύζυγό του και τα πέντε παιδιά του το 1918. 

 

 

 

Ο 34χρονος Ρώσος royal, είναι καλλιτέχνης και η πρόγιαγιά του, ήταν η Μεγάλη Δούκισσα Xenia, η αδελφή του τελευταίου τσάρου της Ρωσίας. Μάλιστα ο Rostislav, ο οποίος γεννήθηκε στο Σικάγο των ΗΠΑ, με τους γονείς του να μετακόμισαν στο Λονδίνο όπου μεγάλωσε, επισκέφτηκε την Ρωσία για πρώτη φορά το 1998 (σε ηλικία 13 ετών) για την κηδεία του Νικολάου, που πραγματοποιήθηκε 80 χρόνια μετά το θάνατό του.

Δείτε όλο το άρθρο εδώ

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ