Eirinika 2021 - οι γάμοι της χρονιάς: Από την κόρη του Bill Gates ως τον Mr. Tropicana της Μυκόνου & την Paris Hilton (φωτό & βίντεο)

Μερικοί από αυτούς άφησαν εποχή!

Το eirinika παρουσίασε καθ’ όλη την διάρκεια του 2021 τους εντυπωσιακούς γάμους διασήμων με γαμήλια πάρτυ που άφησαν εποχή.

Ας τους δούμε:

Πριγκίπισσα η κόρη του Bill Gates: Τα ονειρικά Vera Wang νυφικά της Jennifer - από τούλι & χειροποίητη δαντέλα

Η Jennifer Gates παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Nayel Nassar τον Οκτώβριο του 2021, σε ένα λαμπερό γάμο που λέγεται ότι κόστισε στην οικογένεια δύο εκατομμύρια δολάρια.

Και οι δύο απόφοιτοι του Στάνφορντ, δέθηκαν εξαιτίας της αγάπης τους για τα άλογα, αφού ο αγαπημένος της μεγάλης κόρης του Bill και της Melinda Gates είναι επαγγελματίας ιππέας, ενώ και εκείνη έχει αγωνιστεί και λατρεύει το συγκεκριμένο άθλημα, αν και τώρα το άφησε για λίγο στην άκρη αφού εκίνησε την ιατρική σχολή το 2019.

Πριν ακολουθήσει την πορεία της στην ιατρική, η Jennifer ήταν αθλήτρια ιππασίας, ενώ είναι επίσης η ιδρύτρια του Evergate Stables, το οποίο πλέον διαχειρίζεται μαζί με τον σύζυγό της.

Instagram/verawanggang/Photography: @allanzepedaphoto

Διαβάστε εδώ όλο το άθρο για τον λαμπερό γάμο της jennifer Gates που δημοσίευσε το erinika.gr.

O Χλιδάτος γάμος του Mr. Tropicana στην Μύκονο: Έλαμπε η νύφη στο mermaid νυφικό της - Η δεξίωση-υπερπαραγωγή & ο Κωνσταντίνος Αργυρός που τραγούδησε

Έναν ονειρεμένο γάμο στην Μύκονο έκανε ο Μυκονιάτης επιχειρηματίας Σταμάτης Δακτυλίδης, ιδιοκτήτης του διάσημου σε όλο τον κόσμο Tropicana. Ο πασίγνωστος άνδρας του νησιού παντρεύτηκε τον Οκτώβριο του 2021 την εκλεκτή της καρδιάς του, Ελισσάβετ Καλίνη με καταγωγή από την Θεσσαλονίκη.

Το μυστήριο τελέστηκε στον ιερό ναό του Αγίου Χαραλάμπους στην περιοχή των Μύλων με κουμπάρους την Γωγώ Φαρμάκη και την Κυριακή Μαϊδου. Η νύφη που έλαμπε από ευτυχία έφτασε στην εκκλησία με την συνοδεία παραδοσιακών οργάνων.

 

 

Μετά την τελετή ακολούθησε γαμήλιο πάρτυ στην παραλία Παραντάις και συγκεκριμένα στον χώρο του καινούργιου εστιατορίου του Mr Tropicana, το οποίο θα ανοίξει προσεχώς τις πύλες του.

Διαβάστε εδώ όλο το άρθρο για τον γάμο του Mr Tropicana στη Μύκονο που δημοσίευσε το eirinika.gr

Γάμος Paris Hilton: 157 φωτό, 4 νυφικά - Η Demi lovato τραγούδησε και η Κιμ Καρντάσιαν της έστρωνε την ουρά

Η Paris Hilton και ο Carter Reum παντρεύτηκαν τον Νοέμβριο  σε μια πολυτελή τελετή στο κτήμα του αείμνηστου παππού της στο Bel-Air.

Η 40χρονη κληρονόμος επιβεβαίωσε την είδηση ​​μέσω της ανάρτησής της στο Instagram μετά την τελετή, στην οποία μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία με το Oscar de la Renta νυφικό της.

«Το "για πάντα μου" ξεκινάει σήμερα» έγραψε στο post της η Paris Hilton που ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον επίσης 40χρονο συγγραφέα και επιχειρηματία τον Φεβρουάριο, μετά από σχεδόν δύο χρόνια σχέσης.

One: Paris looked sensation in three separate bridal outfits for the occasion

Πηγή είπε στο E! ότι «η Πάρις επέλεξε το φόρεμά της αργά χθες το βράδυ», προσθέτοντας ότι εκείνη και ο σύζυγός της περιτριγυρίστηκαν από «πολλή αγάπη και υποστήριξη» πριν από τη μεγάλη μέρα.

 

 

Παράνυφοι ήταν η Halle Hammond, η Tessa Gräfin von Walderdorff (σύζυγος του αδελφού της Πάρις, Barron Hilton II), η κόρη της Kim Richards, Whitney Davis και η κόρη της Kyle Richards, Farrah Aldjufrie, ποι φορούσαν ροζ από την εταιρεία Alice + Olivia.

Διαβάστε εδώ όλο το άθρο για τον γάμο της Paris Hilton Που δημοσίευσε το eirinika.gr.

Σάμι Ζέιν - Λόρεν Φαν Μπέρκελ: Ο πιο glamorous γάμος της χρονιάς στο Μονακό, με λαμπερούς καλεσμένους - Κριθαριώτη, Λιβανίου, Βερνίκου, Χρουσαλά

Γάμος υπερπαραγωγή στο Μονακό με λαμπερούς καλεσμένους να τιμούν με την παρουσία τους τον Σάμι Ζέιν και την Λόρεν Φαν Μπέρκελ.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Μόντε Κάρλο στις αρχές Οκτωβρίου και η δεξίωση ήταν ότι πιο glamorous έχουμε δει τον τελευταίο καιρό! Πυροτεχνήματα, εκλεκτά φαγητά, χορευτές, μια δεκαόροφη τούρτα (τουλάχιστον τόσες στρώσεις μετρήσαμε εμείς) και φυσικά υπέροχη διακόσμηση με ιδιαίτερο φωτισμό και απίστευτες συνθέσεις με πανέμορφα λουλούδια.

Άλλωστε μιλάμε για ένα γάμο στον οποίο τραγούδησε η Ρίτα Όρα, ενώ στην σκηνή ανέβηκαν και οι δικοί μας Άννα Βίσση και Αντώνης Ρέμος, που ξεσήκωσαν όσους βρέθηκαν στο γαμήλιο πάρτιι. Να σημειωθεί δε ότι είχε ακολουθήσει και δεξίωση πριν το μυστήριο και την δεύτερη δεξίωση!

Στην λίστα των προσκεκλημένων ήταν μεταξύ άλλων η Μαριέττα Χρουσαλά με τον σύζυγό της Λέων Πατίτσα, η Μαρίνα Βερνίκου και ο σύζυγός της Μίλτος Καμπουρίδης, η επιχειρηματίας Σούλα Λιάκου, ο Νίκος Αλιάγας, η Έμυ Λιβανίου, η  Σίλια Κριθαριώτη, η Κατερίνα Παναγοπούλου, ο Ηλίας Ψηνάκης και ο επιχειρηματίας Χρύσανθος Πανάς.

Διαβάστε εδώ όλο το άθρο για τον γάμο του Σάμι Ζέιν, που δημοσίευσε το eirinika.gr

Γάμος δισεκατομμυριούχου με καλεσμένους την Beyonce & τον Jay-Z: Ο 3ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο πάντρεψε τον γιο του (φωτό & βίντεο)

Ο γιος του τρίτου πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο παντρεύτηκε τον Οκτώβριο του 2021 την αγαπημένη του στη Βενετία, ενώ να σημειωθεί ότι είχε προηγηθεί γαμήλια τελετή στο Παρίσι, πριν από τρεις περίπου μήνες.

Ο λόγος για τον Alexandre Arnault, το ένα από τα τρία παιδιά του Γάλλου δισεκατομμυριούχου Bernard Arnault, ο οποίος είναι ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Moët Hennessy Louis Vuitton (LVMH).

 

 

Να σημειωθεί ότι ο Bernard Arnault ανακηρύχθηκε ως ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο τον Μάιο, αφού ξεπέρασε τον Jeff Bezos, όταν η καθαρή του περιουσία ανήλθε στα 186 δισεκατομμύρια δολάρια, ωστόσο στη συνέχεια τον ξεπέρασαν και πάλι ο μεγιστάνας της Amazon και ο Elon Musk.

Ο 29χρονος Alexandre, είναι εκτελεστικός αντιπρόεδρος της LVMH Tiffany & Co, ενώ είχε διατελέσει προηγουμένως διευθύνων σύμβουλος της Rimowa.  Ο Alexandre θα εργαστεί υπό τον Michael Burke, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Louis Vuitton, του μεγαλύτερου spinner χρημάτων του ομίλου, ο οποίος τώρα θα προεδρεύει επίσης της Tiffany & Co. Ο Anthony Ledru, επικεφαλής της Louis Vuitton στις ΗΠΑ, θα αναλάβει διευθύνων σύμβουλος της γνωστής εταιρείας κοσμημάτων.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by she.com (@she.c0m)

 

Όσο για την νύφη, η Géraldine Guyot είναι η ιδρύτρια της γαλλικής μάρκας D’Estrëe, η οποία δημιουργεί «αξεσουάρ μόδας υψηλής ποιότητας», συμπεριλαμβανομένων καπέλων και κοσμημάτων. Σπούδασε στο Central Saint Martins του Λονδίνου πριν επιστρέψει στο Παρίσι το 2015.

Διαβάστε εδώ όλο το άρθρο για τον γάμο του  Alexandre Arnault, που δημοσίευσε το eirinika.gr

Μεγάλη συγκίνηση στον γάμο της κόρης του αδικοχαμένου Paul Walker - την συνόδεψε ο κολλητός του φίλος & νονός της 

Το μοντέλο Meadow Walker, κόρη του αδικοχαμένου σταρ των Fast & Furious, Paul Walker, παντρεύτηκε τον Οκτώβριο τον αγαπημένο της Louis Thornton-Allan, ο οποίος είναι ηθοποιός.

«Είμαστε παντρεμένοι» έγραψε σε ανάρτησή της η 22χρονη δημοσιεύοντας ένα ασπρόμαυρο βίντεο από την όμορφη αυτή ημέρα. «Ναι είμαστε» σχολίασε από κάτω ο νεαρός σύζυγός της.

Μια πηγή είναι στο E! ότι ο ηθοποιός Vin Diesel, ο οποίος έπαιζε μαζί με τον Walker στις ταινίες Fat & Furious παρέδωσε τη νύφη στον γαμπρό.

Άλλωστε ο γνωστός ηθοποιός ήταν πολύ καλός φίλος του μπαμπά της, ο οποίος πέθανε το 2013 σε τροχαίο, αλλά και νονός της Meadow.

Να σημειωθεί ότι ο γάμος έγινε στη Δομινικανή Δημοκρατία ενώ η νύφη επέλεξε ένα λιτό Haute Couture νυφικό από τον οίκο Givenchy.

Διαβάστε εδώ όλο το άθρο για τον γάμο της Meadow Walker, που δημοσίευσε το eirinika.gr

Η Lily Collins παντρεύτηκε: Η star του ''Emily in Paris'' νυφούλα άλλης εποχής, με δαντέλα από πάνω έως κάτω 

Τον εκλεκτό της καρδιάς της παντρεύτηκε η διάσημη ηθοποιός Lilly Collins, που αγαπήθηκε πολύ με τον ρόλο της στην πασίγνωστη σειρά του Netflix, ''Εmily in Paris''. 

H 32χρονη ηθοποιός παντρεύτηκε το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου στο Κολοράντο με τον σκηνοθέτη Τσάρλι ΜακΝτάουελ. Η τελετή ήταν ιδιωτική και πραγματοποιληθηκε στο Dunton Hot Springs. 

 

 

 

 

Η κόρη του τραγουδιστή της ροκ Φιλ Κόλινς, ανέβασε μια σειρά φωτογραφιών στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής της.

Σε μια από αυτές έγραψε: '' Δεν ήθελα ποτέ να σημαίνω τα πάντα για κάποιον άνθρωπο, πιο πολύ από εσένα. Και τώρα έγινα  γυναίκα σου. Στις 4 Σεπτεμβρίου 2021 γίνακε και επίσημα σύντροφοι για πάντα . Σ 'αγαπώ ως το άπειρο''... 

Διαβάστε εδώ όλο το άρθρο για τον γάμο της Lilly Collins που δημοσίευσε το eirinika.gr.

Γκουέν Στεφάνι - Μπλέικ Σέλτον: Ρομαντικός γάμος στο ράντσο τους στην Οκλαχόμα - Φόρεσε 2 σέξι νυφικά της Vera Wang 

H 51χρονη Gwen Stefani παντρεύτηκε τον Ιούλιο με τον σύντροφό της Blake Shelton στο ράντσο τους στην Οκλαχόμα. 

Μετά από 6 χρόνια σχέσης έκαναν το επόμενο βήμα και θέλησαν να μοιραστούν μερικά από τα στιγμιότυπα του ονειρεμένου γάμου τους.

 

 

 

 

Στις πρώτες φωτογραφίες που δημοσίευσαν από το γάμο τους, ο 45χρονος σταρ της κάντρι - γοητευτικός μέσα στο κουστούμι του με το λευκό παπιγιόν - εμφανίζεται να φιλάει τη νύφη έξω από το παρεκκλήσι που έχτισε για να την παντρευτεί στο ράντσο του στην Οκλαχόμα, καθώς ο ήλιος δύει στο φόντο.

Διαβάστε εδώ όλο το άρθρο για τον γάμο της Gwen Stefani που δημοσίευσε το eirinika.gr.

Η κάτοχος του Νόμπελ Ειρήνης Malala παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Asser σε μια ρομαντική τελετή​​​​​​​

Η ακτιβίστρια και βραβευμένη με Νόμπερ Ειρήνης Malala πνατρευτηκε τον Νοέμβριο τον κλεκτό της καρδιάς της σε μια ρομαντική τελετή, με την ίδια να ανεβάζει στο Instagram δύο φωτογραφίες, στις οποίες την βλέπουμε μαζί με τον αγαπημένο της Asser.

Σήμερα είναι μια πολύτιμη ημέρα στη ζωή μου. Ο Asser και εγώ δεσμευτήκαμε για να είμαστε σύντροφοι για μια ζωή. Γιορτάσαμε μια μικρή nikkah τελετή στο σπίτι μας στο Μπέρμιγχαμ με τις οικογένειές μας.

Στείλτε μας τις προσευχές σας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που περπατάμε μαζί και για το ταξίδι που έχουμε μπροστά μας» έγραψε η ακτιβίστρια στην ανάρτησή της.

Στις εικόνες βλέπουμε την 24χρονη να φορά ένα παραδοσιακό ροζ νυφικό Nikah και να χαμογελά δίπλα στον σύζυγό της, ο οποίος πέρυσι διορίστηκε διευθυντής επιχειρήσεων του πακιστανικού Cricket Board

Instagram: malala

Η Malala Yousafzai (Μαλάλα Γιουσαφζάι) είχε κερδίσει το 2014 το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης. Το 2012 την είχε πυροβολήσει στο κεφάλι πακιστανός Ταλιμπάν, εξαιτίας της εκστρατείας της υπέρ της μόρφωσης των κοριτσιών. Είχε γίνει γνωστή χάρη στο ιστολόγιο το οποίο έγραφε με ψευδώνυμο στον ιστότοπο του BBC, στα 11 της χρόνια, για τη ζωή στα εδάφη υπό την κατοχή των πακιστανών Ταλιμπάν.

Διαβάστε εδώ όλο το άρθρο για τον γάμο της Malala Yousafza, που δημοσίευσε το eirinika.gr.

Παντρεύτηκε η Μαίρη Kατράντζου: Η πρώτη φωτογραφία από το γάμο της διεθνούς σχεδιάστριας μόδας με τον καθηγητή νευρολογίας Μάριο Πολίτη​​​​​​​

Μετά από σχεδόν 19 χρόνια σχέσης, φαίνεται πως η διάσημη σχεδιάστρια μόδας Μαίρη Κατράντζου παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Μάριο Πολίτη, καθηγητή νευρολογίας.

 

 

 

 

Ο γάμος έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα και ελάχιστους καλεσμένους. Μία εξ αυτών δημοσίευσε στα stories στο instagram τη φωτό του ευτυχισμένου ζευγαριού σε μία βίλα με πισίνα. 

Η διάσημη Ελληνίδα για πρώτη φορά έβαλε λευκά , αφού επρόκειτο για την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της και κατά την παράδοση οι νύφες φορούν λευκό νυφικό. Ανάμεσα στις καλεσμένες ήταν η Τατιάνα Μπλάτνικ και η Βίκυ Καγιά, οι οποίες δημοσίευσαν στα stories της στιγμιότυπα από το χαρούμενο γεγονός, αλλά και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Όπως και η fashion entepreneur Nasiba Adilova και η Ιταλίδα style expert Federica Fanari.

Στα χέρια της κρατούσε μία όμορφη , μεγάλη ανθοδέσμη με muguets και μίνι τριαντάφυλλα. Τα μαλλιά της ήταν όλα χτενισμένα προς τα πίσω, σε πιο ξανθό χρώμα από αυτό που την έχουμε συνηθίσει.

Διαβάστε εδώ όλο το άρθρο για τον γάμο της Μαίρης Κατράνζτου που δημοσίευσε το eirinika.gr

Η πρώτη φωτό από τον γάμο της Τόνιας Σωτηροπούλου & του Μαραβέγιας: Με υπέροχο νυφικό, πέπλο & χρυσάνθεμα η νύφη, με μπορντό σακάκι ο γαμπρός

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και τέσσερα χρόνια, ενώ να σημειωθεί ότι ο γάμος τους ήταν πολιτικός και έγινε σε πολύ στενό κύκλο, στην πανέμορφη Ύδρα.

Όπως βλέπουμε στην εικόνα η ηθοποιός επέλεξε ένα όμορφο λιτό νυφικό με διαφάνεια στο πάνω μέρος, ενώ είχε φορέσει ένα μακρύ πέπλο και κρατούσε στα χέρια της μια ανθοδέσμη με χρυσάνθεμα. Κομψός και ο γαμπρός, με τον καλλιτέχνη να φορά ένα μπορντό σακάκι συνδυασμένο με ανοιχτό μπλε πουκάμισο.

Instagram/toniasotiropoulou

Σκοπός των νεόνυμφων ήταν να γίνει το μυστήριο υπό άκρα μυστικότητα, με 10 μόλις καλεσμένους να βρίσκονται στην Ύδρα. Ανάμεσα στα δέκα άτομα της λίστας σύμφωνα με πληροφορίες ήταν οι: Νίκος Περράκης, Δημήτρης Μοθωναίος, Ευγενία Σαμαρά, Πάνος Μουζουράκης και Κατερίνα Τσάνταλη.

Διαβάστε εδώ όλο το άρθρο για τον γάμο της Τόνιας Σωτηροπούλου και του Μαραβέγιας που δημοσίευσε το eirinika.gr

Άκης Πετρετζίκης: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο του με την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ - ''Δεν πίστευα ποτέ πως θα νιώσω τόση ευτυχία''

Τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλανέβηκε τον Σεπτέμβριο ο Άκης Πετρετζίκης. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, ενώ τέλεσε και βάπτιση του μόλις 3 μηνών γιου του που πήρε το όνομα Αχιλλέας.

 

 

Οι δύο τους έλαμπαν σε αυτή την σημαντική ημέρα της ζωής τους. Αν και δεν μας συνηθίζει σε αυτά ο Άκης, ανέβασε πολλά βίντεο από το μυστήριο, αλλά και αργότερα από την δεξίωση του γάμου, το μενού της οποίας ανέλαβε αποκλειστικά αυτός. 

Διαβάστε εδώ όλο το άρθρο για τον γάμο του Άκη Πετρετζίκη που δημοσίευσε το eirinika.gr​​​​​​​​​​​​​​

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ