Κορωνοϊός - ο Κώστας Λεφάκης προβλέπει: «4 χρόνια η πανδημία - το 2024 ξανά σε νέα κανονικότητα» (βίντεο)

Τι είπε ο διάσημος αστρολόγος για το 2022;

Εφιαλτική πρόβλεψη για την πανδημία και τον κορωνοϊό από τον Κώστα Λεφάκη, που μίλησε πριν λίγες ημέρες στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ειδικότερα ο αστρολόγος αναφέρθηκε στην πανδημία και εξήγησε σε πόσα χρόνια προβλέπεται να μπούμε σε ρυθμούς κανονικότητας.

«Είναι μεταβατικό το 2022, δεν είναι εύκολη χρονιά. Είναι η αρχή της λύσης προβλημάτων, την οποία θα την εισπράξουμε ένα χρόνο αργότερα το 2023 και οι πρώτοι μήνες θα είναι πολύ σκληροί, το πρώτο τρίμηνο», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια, προσέθεσε χαρακτηριστκά: «Επιτρέψτε μου να μπω στα χωράφια της ιατρικής επιστήμης και της επικαιρότητας της εποχής και να πω ότι η επικινδυνότητα και η αύξηση των κρουσμάτων θα συνεχιστεί, με κορύφωση τον Φεβρουάριο και υποχώρηση τον Απρίλιο».

Ο γνωστός αστρολόγος, πάντως, έδωσε και μία ευχάριστη «είδηση», αφού είπε πως το 2022 «είναι η τρίτη και τελευταία χρονιά που η πανδημία θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο».

Και όπως τόνισε, «ο κορωνοϊός είναι ζωντανός οργανισμός, που δεν έχει σκοπό να σκοτώσει τον ξενιστή, αλλά μέχρι να βρεθεί η ισορροπία και να γίνει μια απλή γρίπη, θα χρειαστούμε χρόνο».

Ωστόσο, προσέθεσε ότι η πανδημία θα διαρκέσει συνολικά τέσσερα χρόνια, μέχρι να επιστρέψουμε στην κανονικότητα, δηλαδή κατά το… 2024!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ