Ουκρανία: Παραίτησαν τον υπουργό Παιδείας για… τα κάλλη της βοηθού του - αντιδράσεις με την σέξι εμφάνιση της 27χρονης (φωτό)

Δεν σεβάστηκε τον «ενδυματολογικό κώδικα» 

Στις 26 Δεκεμβρίου, ο Igor Garbaruk,υπουργός Παιδείας και Επιστημών της Ουκρανίας, πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στο Lvov, όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο Andri Sadovii.

Ωστόσο στη συνάντηση, η βοηθός του αξιωματούχου, Kristina Tişkun, 27 ετών, δεν σεβάστηκε τον «ενδυματολογικό κώδικα»  με αποτέλεσμα η κυβέρνηση να ζητήσει την παραίτηση του υπουργού.

Όπως αναφέρει το diglogs.com η νεαρή εμφανίστηκε με μαύρο κολλητό φόρεμα και έντονο ντεκολτέ. Οι εικόνες προκάλεσαν αντίδραση και ο Garbaruk ανακοίνωσε την παραίτησή του τρεις ημέρες αργότερα, γράφε δημοσίευμα της Segodna, το οποίο επικαλείται η Libertatea.

Ο πολιτικός και ο βοηθός και γραμματέας του επισκέφτηκαν το Lvov για να δουν πώς λειτουργούν τα κέντρα αριστείας και παρακολούθησαν ένα φόρουμ για την ενεργειακή απόδοση.

Ωστόσο την προσοχή τράβηκε περισσότερο η εμφάνιση της 27χρονης με την Tişkun να δημοσιεύει στο Instagram σχετικές φωτογραφίες, τις οποίες ωστόσο στη συνέχεια έσβησε. Η Kristina Tishkun είναι δικηγόρος και ιδιοκτήτρια της BK Zabudova.

 

Πάντως η ίδια δεν φάνηκε να πτοήθηκε και σε ανάρτησή της στο Instagram έγραψε: «Νόμιζα ότι ο καθένας ντυνόταν όπως ήθελε και όπως ένιωθε πιο άνετα».

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ