Καλή Χρονιά από την Kate Middleton και τον πρίγκιπα William με την πιο glam φωτό: Χαμογελαστοί & χέρι, χέρι στη λιμουζίνα (φωτό)

Το στιγμιότυπο από την πρεμιέρα του James Bond

Με μια φωτογραφία από την λαμπερή εμφάνιση που είχαν κάνει στην πρεμιέρα του James Bond, ευχήθηκαν για τη νέα χρονιά η Kate Middleton και ο β

Οι Βρετανοί royals δημοσίευσαν ένα τρυφερό τους στιγμιότυπο, αφού σε αυτό τους βλέπουμε μέσα στη λιμουζίνα να κρατιούνται χέρι, χέρι.

 

 

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, η οποία είχε επιλέξει για την περίσταση μια απίθανη ολόχρυση Jenny Packham τουαλέτα, λάμπει από χαρά, ενώ χαμογελά στο πλάι του συζύγου της ο οποίος είναι ντυμένος με μαύρο σμόκιν και παπιγιόν.

Photo:  EPA via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Photo:  EPA via ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά» έγραψε το ζευγάρι στο Instagram, ενώ υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες είχαν δημοσιεύσει και την χριστουγεννιάτικη κάρτα τους για φέτος.

Ακολουθώντας την παράδοση ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ μοιράστηκαν ένα  νέο πορτρέτο της οικογένειάς, στο οποίο τους βλέπουμε να ποζάρου μαζί με τα πρια τρισχαριτωμένα παιδιά τους: τον 8χρονο πρίγκιπα George - ο οποίος μετά τον παππού του πρίγκιπα Κάρολο και τον μπαμπά του είναι ο επόμενος στη σειρά διαδοχής - την 6χρονη πριγκίπισσα Charlotte και τον 3χρονο πρίγκιπα Louis.

Photo: Instagram

Στην φωτογραφία βλέπουμε την Kate Middleton να φορά ένα λαδί φόρεμα. Το ένα της χέρι είναι ακουμπισμένο απαλά στο πόδι του συζύγου της, ενώ το άλλο στην πλάτη του πρωτότοκου γιου τους.

Η μικρή Charlotte από πλευράς της φοράει ένα θαλασσί καρό φοραματάκι και κάθεται δίπλα στον μπαμπά της, ενώ ο Louis είναι καθισμένος σταυροπόδι μπροστά από την μαμά και τον μεγάλο του αδερφό. Να σημειωθεί ότι πρόκειται για μια φωτογραφία που τραβήχτηκε κατά την διάρκεια ενός οικογενειακού ταξιδιού στην Ιορδανία, σύμφωνα με το Παλάτι του Κένσινγκτον.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ