Βιετναμέζες γυναίκες αναδίδουν ένα floral, φυσικό άρωμα από την επιδερμίδα τους - εκατομμύρια views (βίντεο)

Φέρονται να έχουν μια μοναδική «υπερδύναμη»

Μπορεί οι περισσότεροι από εμάς να βασιζόμαστε σε προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά, ωστόσο δυο γυναίκες από το Βιετνάμ φέρονται να αναδίδουν το δικό τους φυσικό άρωμα λουλουδιών. Οι ιστορίες τους έχουν γίνει viral και τα βίντεο συγκεντρώνουν εκατομμύρια προβολές.

Η Dang Thi Tuoi, μια μοδίστρα από την επαρχία Sóc Trăng, φαίνεται να έχει μια μοναδική «υπερδύναμη αφού όταν τρίβει το δέρμα της, βγάζει αυτό το γλυκό, λουλουδένιο άρωμα που μπορεί να περιγραφεί ως φυσικό.

Η Dang φέρεται να ανακάλυψε το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του σώματός της πριν από μερικά χρόνια, ενώ έτριβε τα χέρια και τα πόδια της μετά από μια κουραστική μέρα. Ξαφνικά μύρισε αυτή την ευχάριστη μυρωδιά στον αέρα και τελικά συνειδητοποίησε ότι προερχόταν από το ίδιο της το σώμα, αναφέρει το odditycentral.com.

«Κατά τη διάρκεια της ημέρας, αν θέλετε να μυρίσετε το άρωμα, πρέπει να το τρίψετε με τα χέρια σας, αλλά τη νύχτα, οι άνθρωποι γύρω μου εξακολουθούν να μυρίζουν το άρωμα που αναδύεται από το σώμα μου, ακόμα κι αν κάθομαι λίγα μέτρα μακριά τους» λέει η κ. Tuoi είπε στο κανάλι Doc La Binh Tuong στο YouTube.

Η Dang Thi Tuoi ισχυρίζεται ότι ορισμένες περιοχές του σώματός της είναι πιο αρωματικές από άλλες και ότι η μυρωδιά είναι πιο έντονη τη νύχτα παρά την ημέρα.

Κατά τη διάρκεια του εμμηνορροϊκού της κύκλου, η ένταση του αρώματος μειώνεται περίπου κατά 10%, αλλά είναι η πιο έντονη όταν έχει πανσέληνο ή την πρώτη ημέρα του σεληνιακού ημερολογίου.

Η ασυνήθιστη ιστορία της κυρίας Tuoi τράβηξε μεγάλη προσοχή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με το αρχικό κλιπ στο YouTube να έχει πάνω από 1,7 εκατομμύρια προβολές.

Οι άνθρωποι έμειναν έκπληκτοι από τη μοναδική υπερδύναμη της γυναίκας, μόνο που αποδεικνύεται ότι δεν είναι και τόσο μοναδική!  Μετά την επιτυχία του πρώτου τους βίντεο, το κανάλι Doc La Binh Duong ήρθε σε επαφή με μια ακόμα γυναίκα που ισχυρίζεται ότι είχε το δικό της φυσικό άρωμα.

Η γυναίκα που προέρχεται από την επαρχία Kien Giang του Βιετνάμ, ισχυρίζεται επίσης ότι το σώμα της αναδίδει αυτό το δυνατό, ευχάριστο άρωμα.  Ήξερε για το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της εδώ και πολύ καιρό, γιατί κάθε φορά που έτριβε τα χέρια της ένιωθε ένα έντονο άρωμα, αλλά δεν το είπε ποτέ σε κανέναν.

Και το δεύτερο βίντεο του καναλιού έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής πάνω από ένα εκατομμύριο views.

Καμία από τις δύο γυναίκες ωστόσο δεν μπόρεσε να εξηγήσει γιατί το σώμα τους αναδίδει μια μυρωδιά που μοιάζει με άρωμα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ