Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά τη δεύτερη απολογία (βίντεο)

Οδηγήθηκε σήμερα στην 7η τακτική ανακρίτρια μετά τη νέα ποινική δίωξη

Ελεύθερος μετά την απολογία του στον ανακριτή, το πρώι της Τρίτης, αφέθηκεο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος αντιμετωπίζει την κατηγορία ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορά τη σεξουαλική ζωή προσώπων κατ' εξακολούθηση.

Στον τηλεπαρουσιαστή επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Ο παρουσιαστής οδηγήθηκε σήμερα στην 7η τακτική ανακρίτρια μετά τη νέα ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος που σχηματίσθηκε σε βάρος του για δημοσιοποίηση βίντεο ερωτικού περιεχομένου. Όπως αναφέρει το thestival.gr ο Παναγιωτόπουλος αποχώρησε από την πίσω πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου φορώντας κουκούλα. 

Η νέα μήνυση, τρίτη κατά σειρά, υπεβλήθη από μία 42χρονη γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη προχθές το βράδυ, η οποία είδε τον εαυτό της να πρωταγωνιστεί σε βίντεο ερωτικού περιεχομένου, σκηνές οι οποίες τραβήχτηκαν την περίοδο 2004 έως 2006, όμως παραμένουν μέχρι σήμερα αναρτημένες στο διαδίκτυο.

Σε δηλώσεις του, ο συνήγορος υπεράσπισης του Στάθη Παναγιωτόπουλου, Γεώργιος Δακουράς τόνισε ότι ο παρουσιαστής είναι ικανοποιημένος με την απόφαση. Αναφορικά με την σημερινή υπόθεση, η οποία αφορά την τρίτη κατά σειρά μήνυση ο δικηγόρος του ανέφερε ότι ο παρουσιαστής εκ παραδρομής ξέχασε να ανεβάσει το βίντεο που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα που είχε καιρό να χρησιμοποιήσει. Σύμφωνα με τον ίδιο, εάν γνώριζε ότι υπήρχε οποιαδήποτε άλλο βίντεο αναρτημένο δεν θα παραδίδονταν στις Αρχές πριν τα κατεβάσει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ