Vintage pics: Όταν η Marilyn Monroe διαφήμιζε έπιπλα κήπου και τέντες! - το κορίτσι, μια ολόκληρη εποχή

Χρειάστηκε ένας σειμός για να αποκαλυφθούν οι φωτογραφίες

Ήταν το 1953 όταν ο φωτογράφος Mischa Pelz, φίλος της Marilyn Monroe, συνεργάστηκε με την ακαταμάχητη σταρ για να διαφημίσουν έπιπλα κήπου, με εκείνη ως μοντέλο.

Οι εικόνες τραβήχτηκαν ακριβώς πριν από την ταινία Gentlemen Prefer Blondes και για χρόνια ο Pelz μιλούσε στους φίλους του για τις συγκεκριμένες φωτογραφίες, ωστόσο δεν τις είχε δείξει ποτε. Ήταν κάτι του τύπου «βρίσκονται σε ένα πραγματικά ασφαλές σημείο - ένα σημείο τόσο ασφαλές, που ούτε εγώ δεν ξέρω πού είναι»!

Χρειάστηκε κυριολεκτικά ένας σεισμός στη Νότια Καλιφόρνια για να αποκαλύψει τις εικόνες, σημειώνει το vintag.es που παρουσιάζει τα μοναδικά αυτά κλικ. Το κουτί στο οποίο βρισκόντουσαν έπεσε από το ράφι με αποτέλεσμα να τις βρει ο πρώην βοηθός του Pelz, ο οποίος είχε αγοράσει το στούντιο.

Τα προϊόντα εξωτερικού χώρου της Deeco σχεδιάστηκαν στην Καλιφόρνια και κατασκευάστηκαν στο Huntington Park και στο Canonsburg της Πενσυλβάνια. Η Marilyn συνέχισε να ποζάρει σε διαφημίσεις για τα SunMaster Umbrellas & Deeco Aluminium Outdoor Furniture.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ