Τι κάνει σήμερα η Susan Boyle; H γυναίκα - φαiνομενο του Voice; Πάμπλουτη, παραμένει παρθένα & πιστή καθολική με 50 εκατ. λίρες περιουσία (φωτο - βίντεο)

Που βρίσκεται και τι κάνει; 

Η Susan Boyle εντυπωσιάσε τον πλανήτη όταν εμφανίστηκε στο Voice της Mεγάλης Βρετανίας και τραγούδησε I dreamed a dream.

Οι κριτές συγκινήθηκαν, το κοινό παραληρούσε και την καταχειροκροτούσε και η μεγαλοκοπέλα από τη Σκωτία έγινε star μέσα σε μια νύχτα.

Η 47χρόνη Σούζαν κέρδισε όπως ήταν φυσικό το 2007 και έκτοτε ξεκίνησε τις εμφανίσεις σε όλο τον κόσμο. 

 

 

 

Βγάζει καινούργια τραγούδια και έχει θαυμαστές από την Ιαπωνία ως την Αυστραλία και από την Αμερική έως την Αφρική.

Η Σούζαν δεν είχε βγει ποτέ ραντεβού με αγόρι μέχρι την ημέρα που εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό σόου όπως δήλωσε σε πληθώρα συνεντεύξεων που έδωσε μετά, διευκρινίζοντας ότι δε βγήκε ποτέ από το σπίτι της για να δουλέψει. 

 

 

 

 

 

Μάλιστα αναφέρθηκε πολλές φορές στην περιποίηση των γονιών της μέχρι το θάνατο της μητέρας της στα 91.  Σε όλη της τη ζωή θυμόταν τον εαυτό της να πηγαίνει στην εκκλησία και να είναι εθελόντρια σε διάφορες εργασίες που την ζητούσε ο εφημέριος του χωριού της στην Σκωτία αναφέρει το newsner.

Αν και έγινε πολύ πλούσια αγόρασε ένα μικρό ταπεινό σπίτι στην πατρίδα της γιατί όπως δήλωσε κατ' επανάληψιν ήθελε να παραμείνει προσγειωμένη και να μην πάρουν τα μυαλά της άερα επειδή απέκτησε χρήματα. 

 

 

 

 

Η μοναδική φορά που τα media την συνέδεσαν με κάποιο φλερτ, ήταν όταν πήγε στην Αυστραλία το 2014 και είχε δηλώσει πως βγήκε για φαγητό με έναν γιατρό που συνάντησε στο spa του ξενοδοχείου που διέμενε. 

Μάλιστα η ομάδα που την ακολουθούσε για να δώσει τις συναυλίες της, φοβήθηκε μήπως κάποιος την απήγαγε. Δεν επρόκειτο όμως για απαγωγή, αλλά στην πραγματικότητα για το πρώτο ραντεβού που είχε στη ζωή της. Δυστυχώς η απόσταση δεν της έδωσε την ευκαιρία να υπάρξει συνέχεια σε αυτό το πρώτο χτυποκάρδι. 

 

 

Η νικήτρια του Voice δήλωσε πριν από λίγα χρόνια ότι πάσχει από μία μορφή Αsperger και ότι  το παλεύει και παραμένει υγιής. 

Στις επανειλημμένες ερωτήσεις των δημοσιογράφων γιατί ο αν σκοπεύει να παντρευτεί, η απάντηση της είναι αρνητική αλλά αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να υιοθετήσει ένα παιδί στο μέλλον.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ