Η μικρούλα Rihanna στην αγκαλιά του Άγιου Βασίλη - μα πόσο χαριτωμένο κοριτσάκι! (φωτό)

Μια γλυκιά, χριστουγεννιάτικη φωτογραφία

Ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο στιγμιότυπο μοιράστηκε με τους 114 εκατομμύρια followers της στο Instagram η Rihanna.

Στην εικόνα την βλέπουμε κοριστάκι ακόμα να κάθεται στην αγκαλιά του Άγιου Βασίλη, ενώ φορά ένα πορτοκαλί μπλουζάκι και τζιν παντελόνι. Η φατσούλα της είναι πραγματικά πολύ γλυκιά!

Τραγουδίστρια, ηθοποιός, στιχουργός, σχεδιάστρια και επιχειρηματίας, η 33χρονη έχει εξελιχθεί σε μια γυναίκα - θαύμα, στον χώρο της μόδας και του θεάματος.

Photo: Instagram

Πριν συμβούν όλα αυτά όμως, η στρα ήταν ένα χαριτωμένο παιδάκι που μεγάλωνε στα Μπαρμπάντος. Ειδικότερα μεγάλωσε στο Μπρίτζνταουν και πέρασε πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια, αφού όλη η οικογένεια ζούσε σε ένα σπίτι τεσσάρων δωματίων και η ίδια αναγκαζόταν να βοηθάει τον πατέρα της πουλώντας ρούχα σε ένα στασίδι του δρόμου, προκειμένου να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες.  Οι γονείς της χώρισαν όταν εκείνη ήταν 14 ετών, λόγω του εθισμού του πατέρα της στο αλκοόλ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Όσον αφορά τη μουσική, η Rihanna ξεκίνησε να τραγουδάει σε ηλικία επτά ετών, με ιδιαίτερη αγάπη στη ρέγκε  ενώ και στο σχολείο της, συμμετείχε σε ότι είχε να κάνει με τη μουσική.

Ξεκίνησε την καριέρα της, το 2003 όπου σε ηλικία μόλις 15 ετών την ανακάλυψε τυχαία ο Αμερικανός παραγωγός, Έβαν Ρότζερς ο οποίος βρισκόταν σε διακοπές με τη σύζυγο του, στο Μπαρμπάντος. Αφού την άκουσε να τραγουδάει, της πρότεινε να υπογράψει συμβόλαιο και να μετακομίσει στη Νέα Υόρκη προκειμένου να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι. 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ