Ο Λάκης Γαβαλάς και οι εμφανίσεις υπερπαραγωγή για τις γιορτές - η Ελλάδα έχει το fashion icon της (φωτό)

Μοναδικός!

Λάκης Γαβαλάς, το fashion icon της Ελλάδας! Ο άνθρωπος που συνδυάζει τα ασυνδύαστα και καταφέρνει να πετύχει ζηλευτά look, που θα θέλαμε πολύ να μπορούμε να υποστηρίξουμε.

Ο γκουρού της μόδας επέλεξε για τις γιορτές σύνολα - υπερπαραγωγή και έστειλε μέσα από τα social media τις ευχές του για τα Χριστούγεννα, με το μοναδικό του πάντα χιούμορ και ταμπεραμέντο.

«Καλημέρα φίλοι μου, φανς μου, haters μου και αγαπημένα μου πρόσωπα... ??Πριν από το Facebook Tiktok instagram κλπ, πισως είχαμε πιο λαμπερά συναισθήματα από ότι εικονογραφούμαι σήμερα μέσα από όλα αυτά τα σόσιαλ... ?Εγώ το κάνω για να πλαισιώνω τις ευχές μου, που μακάρι να αποτυπόνωνταν σε εικόνα ..??

Εύχομαι η γέννηση του θεανθρώπου να μεταφέρετε στο σήμερα και τις δύσκολες μέρες που περνάμε και να έχουμε όλοι την ζεστή φάτνη μας από τα χνώτα των ζώων, να έχουμε γύρω μας τον Ιωσήφ και τη Μαρία μας και πάνω απ όλα τους μάγους με τα δώωρα που είναι η αγάπη του πλησίον μας... 

Για τα βασανιστήρια που θα αντιμετωπίσει αυτό το βρέφος, να τα αφήσουμε για αργότερα... Τώρα έχουμε γέννηση, νέα αρχή, έχουμε χαρά... Απολαύστε την στο μέγιστο και να ζήσουμε χαρούμενα Χριστούγεννα» έγραψε στην ανάρτησή του ο Λάκης Γαβαλάς.

Στην εικόνα τον βλέπουμε να ποζάριε φορώντας ένα στραφτερό σακάκι, φαρδύ παντελόνι αλλά και ένα μαύρο καπέλο με φτερά. Στον λαιμό του έχει προσθέσει ένα μεγάλο χρυσό κολιέ, ενώ ολοκλήρωσε το look με κίτρινες κάλτσες, παπούτσια με πλατφόρμα και μια απίθανη τσάντα.

Και αυτό δεν ήταν το μόνο σύνολο που «απογείωσε» μέσα στις γιορτές, αφού σε άλλη ανάρτηση τον βλέπουμε με ένα μαύρο outfit και ένα κατακκόκινο καπέλο!

Από την εορταστική του γκαρνταρόμπα δεν έλειψαν και τα animal print, όπως και μια ζακέτα με χρυσές λεπτομέρειες.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ