Sharon Stone - Helena Christensen, παιχνιδιάρες! - Η μία βουτάει στα παγωμένα νερά, η άλλη κάνει τσουλήθρα (βίντεο)

Παραμένουν εντυπωσιακές και ζωηρές!

Με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο είπαν τα χρόνια πολλά για τα Χριστούγεννα η Sharon Stone και Helena Christensen που παραμένουν, εκτός από εντυπωσιακές και πολύ «ζωηρές»!

Ειδικότερα η 63χρονη πρωταγωνίστρια της ταινίας «Βασικό Ένστικτο» έστειλε τις ευχές της δημοσιεύοντας στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο την βλέπουμε να κάνει τσουλήθρα.

«Εύχομαι σε εσάς και τους αγαπημένους σας καλές και υγιείς γιορτές γεμάτες με πολύ γέλιο» έγραψε στο post της η Sharon Stone.

Παράλληλα έχει ανεβάσει και μια φωτογραφία από το χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Παρόλο που δεν γνωρίζουμε αν έγινε στο δικό της σπίτι, ένα είναι σίγουρο! Οι καλεσμένοι ήταν πολύ και φαίνεται να το διασκέδασαν και με το παραπάνω.

Το διάσημο top model Των 9ος από την άλλη επέλεξε να κάνει μια βουτιά στα παγωμένα νερά για να γιορτάσει τα Χριστούγεννα, αλλά και τα γενέθλιά της.

«Αν και γεννήθηκα ανήμερα των Χριστουγέννων δεν μπορώ δυστυχώς να περπατήσω στο νερό» γράφει η 53χρονη καλλονή από την Δανία.

Η Helena έχει δημοσιεύσει επίσης, με αφορμή τις γιορτές και εικόνες από το στολισμένο σπίτι της και το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ