Οι Έλληνες celebrities εύχονται χρόνια πολλά: Με στυλ η Μιμή Ντενίση, στα χιόνια η Άλκηστις Πρωτοψάλτη (φωτό & βίντεο)

Τα μηνύματά τους για τα Χριστούγεννα!

Τις ευχές τους για τα Χριστούγεννα στέλνουν μέσα από αναρτήσεις τους στο Instagram διάσημοι celebrities.

«Όλα τα αστέρια του κόσμου να λάμπουν πάντα μέσα στο σπιτικό σας!? Καλά Χριστούγεννα!?❤» έγραψε στο Instagram Ο Σάκης Ρουβάς, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στην οποία τον βλέπουμε ξαπλωμένο μποστά στο στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Η Μιμή Ντενίση από πλευράς της δημοσίευσε μια φωτογραφία από το εορταστικό της τραπέζι, ενώ έγραψε στην ανάρτηση:« Καλά Χριστουγεννα σε όλους!!υγεια υγεία υγεία!! Αγαπη κ ενότητα!! Κ προσοχή!! #merrychristmas # stay healthy #staycalm #unity #loveyouall».

Πάντα παιδί η Άλκηστις Πρωτοψάλτη που έβαλε τα χοντρά της ρούχα και με την χιονόμπαλα στο χέρι, έτοιμη να την εκσφενδονίσει γράφει: «Καλά Χριστούγεννα !!! Με αγάπη, υγεία, χαρά ,κατανόηση, πολύ μουσική , αισιοδοξία ,δημιουργία , προσφορά , και ελπίδα για μια καλύτερη σε όλα τα επίπεδα χρονιά!!! #merrychristmas? #2021 #hope #love #friends
@greecelover_gr @wu_greece @greecetravelgr1_ @greenpeace_greece #greece?? #wwfgreece #mybeautifulcountry  Για πάντα παιδιά ???».

Ο Γιάννης Πλούταρχος εύχεται «Καλά Χριστούγεννα σε όλους!» από την ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη με τον ίδιο να ανεβάζει ένα σχετικό βίντεο στο Instagram.

«Χρόνια πολλά ? ✨ ——————— Να χαμογελάμε,να αγαπάμε,να είμαστε ωραιοι άνθρωποι μέσα μας,να είμαστε δικαιοι,ενωμένοι,καλόκαρδοι και τρελοί!!! Μια ζωή έχουμε,ας βάλουμε στην άκρη τις ανασφάλειες και την λογοκρισία κι ας το απολαύσουμε όλοι μας..» είναι το μήνυμα της Δανάης Μπάρκα για τα φετινά Χριστούγεννα.

Η Τόνια Σωτηροπούλου από την άλλη δημοσίευσε μια φωτογραφία με το σκυλάκι της και φόντο το στολισμένο δέντρο ενώ γράφει στο post της: «Χρόνια πολλά με αγάπη και υγεία ?♥️».

«Πόσο τέλεια τα «σαν κ σήμερα»… βλέπεις σε λίγα δευτερόλεπτα τη ζωή των προηγούμενων χρόνων , κ μαζί σε κατακλύζει και η αίσθηση όλων των αναμνήσεων κ των εμπειριών που φέρουν μέσα τους αυτά τα χρόνια…

Τυχερή, γεμάτη κ ευγνώμων…

Χρόνια πολλά σε όλους! Σας εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου όλα τα καλά του κόσμου, μα πάνω απ όλα υγεία κ γαλήνη σε νου κ σώμα» έγραψε τέλος η Ελεονώρα Μελέτη ανεβάζοντας μια φωτογραφία με την κορούλα της, αλλά και εικόνες από ταξίδια που έχει κάνει και όμροφες στιγμές που έχει βιώσει.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ