Κικίλιας & Τζένη Μπαλατσινού λένε χρόνια πολλά στο «μπακλαβαδάκι» τους: Ο γιος τους έγινε ενός! - η τούρτα Spider-Man (φωτό)

Ο Παναγιώτης Αντώνιος γιορτάζει τα γενέθλιά του!

Στις 25 Δεκεμβρίου του 2020 η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας καλωσόρισαν στον κόσμο τον γιο τους Παναγιώτη Αντώνιο, ο οποίος έγινε σήμερα ενός έτους!

Με αφορμή τα γενέθλιά του, τόσο η μαμά, όσο και ο μπαμπάς του μικρού, έστειλαν τις ευχές τους μέσα από αναρτήσεις που έκαναν στα social media.

«Χρόνια πολλά αγόρι μου γλυκό! ❤️ #birthday #oneyearold @jennybalatsinou» έγραψε από πλευράς του ο υπουργός Τουρισμού δημοσιεύοντας μια εικόνα στην οποία βλέπουμε την τούρτα με τον Spider-Man που του πήραν, αλλά και το χεράκι του Παναγιώτη Αντώνιου, ο οποίος το έχει βουτήξει μέσα στο λαχταριστό γλυκό.

Photo: Instagram

Την ίδια ώρα, όπως διακρίνουμε στην εικόνα, ο γιος του ζευγαριού φοράει ένα σκουφάκι Άγιου Βασίλη!

«Χρόνια Πολλά μπακλαβαδάκι μας! ????#oneyearold❤️ @vkikilias» έγραψε από πλευράς της η Τζένη Μπαλατσινού δημοσιεύοντας παράλληλα εκτός από την τούρτα του μικρού και μια εικόνα σαν παιδική ζωγραφία στην οποία αναφράφονται τα εξής: «Είσαι ο ήλιος μου, το φεγγάρι μου και όλα τα αστέρια».

Photo: Instagram

Το ζευγάρι μέσα από αναρτήσεις που έκανε στα social media έστειλε ωστόσο και τις ευχές του για τα Χριστούγεννα

«Υγεία, αγάπη, αλληλεγγύη, κατανόηση & πίστη στο καλό! Χρόνια Πολλά σε όλους & σε όλες! ???» ευχήθηκε το πρώην μοντέλο, παρουσιάστρια και επιχειρηματίας.

«Πολλές ευχές, μέσα από την καρδιά μου, για Καλά Χριστούγεννα, με Υγεία και Ζεστασιά. Χρόνια Πολλά!» ανέφερε από πλευράς του ο υπουργός της ΝΔ.

Υπενθυμίζεται ότι η βάφτισή του Παναγιώτη Αντώνιου έγινε το καλοκαίρι στην Πάτμο, που είναι και ένα από τα αγαπημένα νησιά των γονιών του. Ο μικρός πήρε το όνομα του παππού του (από την πλευρά του μπαμπά)  αλλά και από το εκκλησάκι του Αγίου Αντωνίου στο Μοναστήρι του Ευαγγελισμού, στην Πάτμο, που είχε κάνει παλιά τάμα η διάσημη μαμά του.

Να σημειωθεί ότι αυτό είναι το πρώτο παιδί για τον Βασίλη Κικίλια, ενώ η Τζένη Μπαλατσινού έχει ακόμα τρία παιδιά από τον γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ