Story of the day: 20χρονη Τουρκάλα παντρεύτηκε τον άντρα που της έριξε οξύ στο πρόσωπο & την τύφλωσε (φωτό & βίντεο)

«Πάλευα για εκείνη χρόνια, και τώρα όλα αυτά είναι μάταια» είπε ο πατέρας της

Μια γυναίκα στην Τουρκία παντρεύτηκε τον άνδρα που της έριξε οξύ στο πρόσωπο, αφήνοντάς την σχεδόν τυφλή και παραμορφωμένη.

Ο δράστης είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 13 ετών και έξι μηνών, ωστόσο κατάφερε νε βγει νωρίτερα από την φυλακή αφού, λόγω της πανδημίας, έγιναν κάποιες αλλαγές στη νομοθεσία.

Η 20χρονη Berfin Ozek δέχθηκε επίθεση από τον τότε πρώην φίλο της Casim Ozan Celtik, 23 ετών, μετά τη λήξη της σχέσης τους το 2019. Λίγο πριν το φρικτό περιστατικό της είπε ότι αν δεν μπορούσε να την έχει αυτός τότε, κανείς δεν θα μπορούσε.

Όπως αναφέρει η Daily Mail η νεαρή κοπέλα, μετά την επίθεση αποκάλυψε ότι ο δράστης ήταν ο πρώην σύντροφός του με αποτέλεσμα εκείνος να πάει στη φυλακή. Ωστόσο στη συνέχεια  φέρεται να τη «βομβάρδισε» με μηνύματα παρακαλώντας την να τον συγχωρέσει.

Το θύμα μάλιστα συμφώνησε για λίγο να αποσύρει την καταγγελία του, γράφοντας: «Δεν νιώθω άνετα που βρίσκεται κλεισμένος σε τέσσερις τοίχους. Έχουμε γράψει πολλά γράμματα ο ένας στον άλλο. Του έχω δώσει τον εαυτό μου. Τον αγαπώ πολύ, με αγαπάει πολύ ».

Πολλοί όμως χρήστες του διαδικτύου αντέδρασαν στο μήνυμα της 20χρονης με αποτέλεσμα αυτή να γράψει στη συνέχεια ότι  κατάλαβε ότι έκανε λάθος και ζήτησε από τον δικηγόρο της να επαναφέρει την καταγγελία.

Ως αποτέλεσμα, ο πρώην φίλος της καταδικάστηκε σε 13 χρόνια και έξι μήνες φυλάκιση για την επίθεση, από δικαστήριο στην περιοχή Iskenderun στην τουρκική επαρχία Hatay.

 

Αλλά μετά την αλλαγή στο νόμο αφέθηκε ελευθερός με αναστολή, κάτι που ωστόσο έκανε πολλούς να διαμαρτυρηθούν λέγοντας ότι έμεινε πολύ λίγο στη φυλακή και ότι η Berfin από την επίθεση που δέχθηκε έχει παραμορφωθεί, μονίμως πονάει,και έχει μείνει μόνο με το 30% της όρασής της.

Με την αποφυλάκισή του, της έκανε αμέσως πρόταση γάμου και εκείνη δέχτηκε. Τελικά το μυστήριο έγινε νωρίτερα αυτό το μήνα, με τον πατέρα της κοπέλας να λέει ότι «παντρεύτηκε χωρίς να το ξέρουμε. Πάλευα για εκείνη χρόνια, και τώρα όλα αυτά είναι μάταια».

«Η αποφυλάκιση του κατηγορουμένου δεν έχει καμία σχέση με τον γάμο του με την Berfin. Η απόφαση είναι οριστική. Αν δεν ήταν η πανδημία, θα συνέχιζε να εκτίει την ποινή του σε ανοιχτή φυλακή  δήλωσε ο δικηγόρος Ramazan Erdogan.

Το ζευγάρι δεν έχει απαντήσει ακόμα στη σφοδρή κριτική που έχει δεχτεί στα social media.

Ένας χρήστης των social media έγραψε: «Η συγχώρεσή της δεν έπρεπε να τον εμπόδιζε από το να τιμωρηθεί. Είναι κρίμα, ελπίζω όχι, αλλά αυτός ο γάμος θα τελειώσει σε ένα ή δύο μήνες και η καημένη θα μείνει με τη βαρβαρότητα που βίωσε ».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ