Η Δούκισσα Kate Middleton συγκινεί: Παίζει πιάνο για όσους λείπουν & δίνει τον χριστουγεννιάτικο τόνο - δείτε φωτό & βίντεο

Μαζί με τον  Βρετανό τραγουδιστή Tom Walker

H Kate Middleton τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό παίζοντας πιάνο στην χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Αββαείο του Ουέστμινστερ.

Σημειώνεται ότι η Δούκσσα του Κέιμπριτζ στις 8 Δεκεμβρίου φιλοξένησε το «Royal Carols: Together in Christmas» το οποίο μεταδόθηκε τηλεοπτικά την παραμονή των Χριστουγέννων.

Η σύζυγος του πρίγκιπα William λοιπόν συνόδευσε μουσικά τον Βρετανό τραγουδιστή Tom Walker, με τον ίδιο να δηλώνει μεταξύ άλλων ότι ήταν «μια εμπειρία που έχει κανείς μια φορά στη ζωή του» και πως η Δούκισσα «πέτυχε διάνα». Μάλιστα, παραδέχθηκε πως ούτε ο ίδιος γνώριζε ότι η Middleton ξέρει να παίζει πιάνο μέχρι που αποφάσισαν να συνεργαστούν, ενώ η σύμπραξή τους έμεινε επτασφράγιστο μυστικό ακόμη και από την τηλεοπτική παραγωγή.

Το ντουέτο τους ήταν στο τραγούδι For Those Who Can’t Be Here (σ.σ. Για Όσους Δεν Μπορούν Να Βρίσκονται Εδώ), ένα κομμάτι που γράφτηκε από τον Walker για να τιμήσει τους εκείνους που έχασαν τη ζωή τους στη μάχη με τον κορωνοϊό.

«Είναι ένα τόσο υπέροχο, ευγενικό και εγκάρδιο άτομο και αφιέρωσε χρόνο για να ευχαριστήσει τον καθένα προσωπικά για την ευκαιρία να παίξουμε μαζί. Ήταν μια τρελή μέρα για μένα, που ήμουν σε σε ένα τόσο όμορφο χώρο παίζοντας δίπλα στη Δούκισσα με το συγκρότημα μου και ένα κουαρτέτο εγχόρδων. Σίγουρα δεν θα το ξεχάσω αυτό» συμπλήρωσε ο μουσικός.

Φωτογραφίες: Instagram

«Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλω ευχαριστώ σε όλους αυτούς τους εξαιρετικούς ανθρώπους εκεί έξω που υποστήριξαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις κοινότητές τους. Επίσης θέλουμε να αναγνωρίσουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν πολλοί και δεν είναι τόσο εμφανείς» δήλωσε από πλευράς της η Kate.

Όπως αναφέρει το People επικαλούμενη μια βασιλική πηγή η παράσταση ήταν ιδέα της Middleton. «Έμαθε πιάνο ως παιδί και έπαιζε μουσική καθ' όλη τη διάρκεια της πανδημίας» δήλωσε μεταξύ άλλων.

«Η μουσική ήταν πολύ σημαντική για τη Δούκισσα κατά τη διάρκεια των lockdowns», λέει η βασιλική πηγή. «Αναγνωρίζει επίσης τον ισχυρό τρόπο με τον οποίο η μουσική φέρνει τους ανθρώπους κοντά — ειδικά σε δύσκολες στιγμές. Για αυτούς τους λόγους, ήθελε να είναι συμμετέχει στη συναυλία μαζί με τον Tom με αυτόν τον τρόπο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ